
Με σκόρερ τον Ηλία Πανταζή!
Χάρη σε γκολ του Πανταζή στο 14ο λεπτό της αναμέτρησης, ο Φαλανιακός κέρδισε το ντέρμπι με το Κιλελέρ στην 2η «στροφή» των πλέι οφ της Α’ ΕΠΣΝ Λάρισας!
Το ματς που μονοπώλησε το ενδιαφέρον στην 2η αγωνιστική ήταν αυτό στην Φαλάνη ανάμεσα στον Φαλανιακό και το Κιλελέρ, ομάδες που έχουν άκρως υψηλούς στόχους για την φετινή αγωνιστική περίοδο.
Με την σημερινή επικράτηση της ομάδας του Κώστα Νεμπεγλέρα, οι «κιτρινόμαυροι» επέστρεψαν στα θετικά αποτελέσματα κι έφθασαν τους σαράντα τρεις βαθμούς μετά το πέρας αυτής της αγωνιστικής.
Από την άλλη, το αξιόμαχο σύνολο του Φερραίου Γιαννακού δεν αποκόμισε θετικό αποτέλεσμα στο γήπεδο της Φαλάνης και αποτέλεσμα αυτού να μείνει στην 4η θέση της βαθμολογίας έχοντας τριάντα εννέα βαθμούς.
Στο αγωνιστικό κομμάτι, μόλις ένα γκολ σημειώθηκε στο παιχνίδι και αυτό ήταν για λογαριασμό του Φαλανιακού με τον Ηλία Πανταζή στο 14′ με σουτ από θέση βολής ύστερα από ωραίο συνδυασμό με τον Μπλέντι Μούτσα.
Από εκεί και πέρα, χάθηκαν σημαντικές ευκαιρίες στο ματς για τους γηπεδούχους με τους Τόλη Γαρυφαλλόπουλο και Μπλέντι Μούτσα και για τους φιλοξενούμενους με τους Χρήστο Τζέκα και Αλέκο Κουβελά…
Οι Συνθέσεις
Φαλανιακός (Κώστας Νεμπεγλέρας – Χρήστος Λιάπης): Ντιντής, Καραμπούζης, Μαχαίρας, Λάιος, Σιάτρας, Πανταζής Γ. (30′ λ.τ. Παπαγεωργίου), Πανταζής Ηλ., Νάστας (78′ Αντωνόπουλος), Γκιουρσάνης, Μούτσα, Γαρυφαλλόπουλος (75′ Λόλας).
Κιλελέρ (Φερραίος Γιαννακός): Καρακυρίτσης, Γαρουφαλιάς (85′ Ζάχος), Ζιόμπουρας, Χατζηλιάδης, Τσακίρης, Καρακάνος (72′ Ντιντής), Αργύρης, Κορδαλής (72′ Αναδολού), Τζέκα, Κουβελάς, Παπαχρήστος.
Διαιτητική Τριπλέτα
Τσιοφλίκη, Κοτούμπας, Παπαγεωργίου.