Με στόχο μια καλύτερη πορεία η Αιγάνη

Με στόχο να αποφύγει τα περσινά “περίεργα” ο Όλυμπος Αιγάνης έχει ξεκινήσει εδώ και περίπου δέκα ημέρες την προετοιμασία του ενόψει της νέας δεύτερης χρονιάς του στην Β’ ΕΠΣ Λάρισας.

Με οδηγό για τρίτη σερί χρονιά τον Στέλιο Φουσίκα ο Όλυμπος Αιγάνης ενισχύθηκε κυρίως από Τυρνάβου μεριά και φέτος είναι έτοιμος για άλλα κόλπα. Μέσα σε όλα όμως άλλαξε και χέρια ο προεδρικός θώκος, με τον Γιώργο Μπάτζιο να αναλαμβάνει έχοντας υψηλές προσδοκίες για τον σύλλογο την νέα χρονιά.

Δηλώσεις Πρωταγωνιστών

 

Γιώργος Μπάτζιος (Πρόεδρος): “Στόχος μας όπως και πέρυσι είναι μια γρήγορη σωτηρία της ομάδας. Να ευχαριστηθούμε το ποδόσφαιρο μιας και η ομάδα παρέμεινε σχεδόν η ίδια, με μοναδικές προσθήκες οι τρεις ποδοσφαιριστές από τον Αστέρα Τυρνάβου. Φέτος ανέλαβα τον “άτυπο” ρόλο του προέδρου, καθώς εμείς στην Αιγάνη είμαστε πέντε – έξι άτομα που ασχολούμαστε με τον σύλλογο όπου και εναλλάσουμε την προεδρία. Πέρυσι ήμουν αντιπρόεδρος, φέτος πρόεδρος. Ότι έκανα τα προήγουμενα δεκαέξι χρόνια, το ίδιο θα κάνω και φέτος. Η εμπειρία και η όρεξη υπάρχει για προσφορά στην ομάδα και σε αυτήν στηριζόμαστε”.

Στέλιος Φουσίκας (Προπονητής): “Καλή χρονιά να έχουμε. Εμείς όπως και κάθε χρόνο ξεκινήσαμε με τα γνωστά προβλήματα μρ την έλλειψη βασικών ποδοσφαιριστών μας καθώς ακόμη δουλεύουν στα παράλια σε καταστήματα και είναι δύσκολο να παρακολουθούν την προετοιμασία του συλλόγου. Οπότε σίγουρα η ομάδα μας δεν θα είναι έτοιμη με την έναρξη του πρωταθλήματος. Πλέον υπάρχει εμπειρία στην ομάδα με την προσθήκη και των παιδιών που ήρθαν από τον Αστέρα Τυρνάβου αλλά και ο κορμός που έμεινε από πέρυσι και φέτος θεωρώ πως θα είμαστε πιο ανταγωνιστικό σύνολο σε σχέση με την περσινή σεζόν”.

Γιάννης Γραβάνης (Ποδοσφαιριστής): “Να ευχηθώ σε όλους μας να έχουμε καλή χρονιά χωρίς τραυματισμούς. Για τον Όλυμπο φέτος ο στόχος είναι η ομάδα να πάει ένα βήμα παραπάνω σε σχέση με πέρυσι παίζοντας παράλληλα και όμορφο ποδόσφαιρο. Άλλωστε όπως και κάθε χρόνο θα τα δώσουμε όλα για να βγάλουμε στο χορτάρι όσο το δυνατόν καλύτερα στοιχεία γιατί το ποδόσφαιρο είναι αρρώστια, είναι ένα χόμπι πάθους”.

Το πάρε – δώσε:

Ήρθαν:

Καραγκούνης Βαλάντης (Αστέρας Τυρνάβου), Καραγκούνης Σπύρος (Αστέρας Τυρνάβου), Καρακώστας (Ακαδημία Τυρνάβου).

Έφυγαν:

Γεωργαντάς (Ελάτεια)