Με την ίδια και πετυχημένη συνταγή το Αβέρωφ!

Μετά και την άνετη παραμονή στο πρωτάθλημα της «μεγάλης» τοπικής κατηγορίας τη περσινή αγωνιστική περίοδο, το Αβέρωφ ετοιμάζεται για τη  παρουσία του στο νέο πρωτάθλημα της σεζόν 2020 – 2021!

Πιστός στη φιλοσοφία του ο λαρισινός σύλλογος έχοντας λίγους έμπειρους ποδοσφαιριστές και πολλά νέα παιδιά που διψούν για ποδόσφαιρο και διάκριση μέσα από τα τμήματα υποδομής, θέλει να δημιουργήσει και πάλι ένα ανταγωνιστικό σύνολο.

Ο Δημήτρης Κουκουλιάφκας συνεχίζει το έργο του όπως συμβαίνει άλλωστε τα τελευταία χρόνια στα τμήματα υποδομής και το ανδρικό τμήμα και με τη διοίκηση να στέκεται αρωγός σε όλη αυτή τη προσπάθεια, το Αβέρωφ πρόκειται να παρουσιάσει και κάτι καλό τόσο στο πρωτάθλημα της Α’ τοπικής κατηγορίας του Νομού μας αλλά και στον θεσμό του Κυπέλλου ΕΠΣΝ Λάρισας…

Από πλευράς μεταγραφών η διοίκηση προχώρησε ελάχιστες μεταγραφές μέχρι στιγμής, ενώ μέτρησε και τέσσερις προωθήσεις νεαρών ποδοσφαιριστών από τα τμήματα υποδομής και ο λόγος γίνεται για τους Γεράσιμο Στάμου, Χρήστο Ζήκο, Μιχάλη Κυρίτση και Σωτήρη Μανώλη!

Το Μεταγραφικό «Παζάρι»

Ήρθαν: Παπαναστασούλης (Ομάδα Έβρου), Χαρέλας (Καρίτσα), Ζαχαρούλης (Νεάπολη).

Έφυγαν: Μούτσα (Ομόνοια), Τσιαμάκος (Τοξότης Λάρισας).

Θεοχάρης Κοτσιβός (Πρόεδρος): «Φέτος ευελπιστούμε να πάμε καλύτερα από πέρυσι. Θέλουμε να σταθεροποιηθούμε στην Α’ DE-TOX ΕΠΣΝ Λάρισας και να παραμείνουμε μία υπολογίσιμη δύναμη. Όπως αντιλαμβάνομαι, μας υπολογίζουν φέτος πιο πολύ σε σχέση με πέρυσι. Επίσης, θέλουμε να ανεβάσουμε κι άλλο επίπεδο την ακαδημία του συλλόγου. Θεωρώ πως έχουμε μία από τις καλύτερες ακαδημίες της πόλης και γι΄αυτό προωθήθηκαν τέσσερις παίκτες φέτος στην ανδρική ομάδα όπως αυτό συνέβη και πέρυσι με τρία παιδιά. Συνεχίζουμε το έργο μας με τον Δημήτρη Κουκουλιάφκα στην ανδρική ομάδα και τις ακαδημίες, τους Σωτήρη Κουτσάκη, Άκη Τσιρογιάννη αλλά και τον Μέμο Μητούλα που είναι φέτος μαζί μας για πρώτη χρονιά. Εύχομαι να πάμε ακόμη πιο ψηλά…».

Δημήτρης Κουκουλιάφκας (Προπονητής): «Θέλουμε να κάνουμε μία προσπάθεια με αλλαγή στα πρόσωπα. Εύχομαι υγεία σε όλους ασχολούνται με τον αθλητισμό. Να υπάρχει καλή διάθεση σε όλους και να δοθεί κίνητρο στους ποδοσφαιριστές. Εύχομαι να γίνει ένα καλό πρωτάθλημα και πάνω από όλα να το χαιρόμαστε. Αυτό, είναι και το πιο βασικό. Ανέβηκαν από τη Κ16 τέσσερα παιδιά και θέλουμε να τους βοηθήσουμε να μπουν στην ανδρική ομάδα και να συνεχίσουμε τη φιλοσοφία μας που έχουμε εδώ και αρκετά χρόνια…».

Βασίλης Παπαναστασούλης (Ποδοσφαιριστής): «Η διοίκηση έχει θέσει κάποιους στόχους για τη νέα χρονιά να φθάσουμε στη πρώτη 5άδα του πρωταθλήματος. Εύχομαι υγεία σε όλο τον κόσμο και για την ομάδα να πάνε όλα καλά…».

Κωνσταντίνος Χαρέλας (Ποδοσφαιριστής): «Έρχομαι σε μία πολύ καλή ομάδα στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο του Νομού Λάρισας. Όπως βλέπω εδώ και αρκετό διάστημα υπάρχει πολύ καλό κλίμα στις τάξεις του συλλόγου, η διοίκηση και ο προπονητής μου με κέρδισαν για να έρθω και να βοηθήσω κι εγώ στη προσπάθεια που γίνεται. Να ευχηθώ καλή χρονιά και μακριά από τραυματισμούς».

Άκης Τσιρογιάννης (Ποδοσφαιριστής): «Σ’ αυτό τον δύσκολο καιρό λόγω του COVID – 19 θεωρώ πως πρέπει να ευχηθώ καλή χρονιά χωρίς τραυματισμούς και με γεμάτα γήπεδα από κόσμο. Αυτό θέλουμε και ευελπιστούμε να επιστρέψει ο κόσμος στα γήπεδα. Ακόμη, να πω πως γίνεται μία πολύ καλή δουλειά στα τμήματα υποδομής της ομάδας, ήδη έχουμε ξεκινήσει προπονήσεις με το κάθε τμήμα και τις εγγραφές και θέλουμε να έχουμε ένα κανονικό πρωτάθλημα τη νέα χρονιά για να το ευχαριστηθούν και οι μικροί μας ποδοσφαιριστές».