Με την ίδια συνταγή η Γιάννουλη…

Λίγο πριν ολοκληρωθεί ο μήνας του Ιουλίου στη Δήμητρα Γιάννουλης ξεκίνησαν τη προσπάθεια τους για τη νέα αγωνιστική περίοδο 2021 – 2022…

Οι «πράσινοι» πλέον με τον Αχιλλέα Μανάκα στη τεχνική ηγεσία και τον Θανάση Δουζένη ως άμεσο συνεργάτη του, ξεκίνησαν έχοντας την ίδια φιλοσοφία τα τελευταία χρόνια.

Η ομάδα της Γιάννουλης που έδωσε τα «κλειδιά» των αποδυτηρίων σε ένα «δικό» της παιδί, τον Αχιλλέα Μανάκα, θέλει μέσα από καλό και ωραίο ποδόσφαιρο να κερδίσει τη παραμονή στο πρωτάθλημα της Α’ τοπικής κατηγορίας του Νομού μας, καθώς είναι ένας από τους φετινούς στόχους του συλλόγου…

Το Μεταγραφικό «Παζάρι»

Ήρθαν: Θώμος (Πελασγιώτιδα), Κουρούτσαλης (Ατρόμητος Δασοχωρίου).

Έφυγαν:

Γιάννης Κοβούσογλου (Πρόεδρος): «Να ευχηθώ καλή χρονιά σε όλους. Σε όσους ασχολούνται με τον ερασιτεχνικό αθλητισμό, παράγοντες, προπονητές, ποδοσφαιριστές και δημοσιογράφους. Υγεία πάνω από όλα, να αρχίσουμε και να τελειώσουμε με το καλό χωρίς προβλήματα. Για την ομάδα μας, να πω ότι συνεχίζουμε με την ίδια φιλοσοφία. Υποστηρίζουμε και θέλουμε να παίζουν νεαρά παιδιά σε ηλικία. Στόχος μας είναι να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο…».

Αχιλλέας Μανάκας – Θανάσης Δουζένης (Προπονητής): «Καλή χρονιά να ευχηθώ σε όλους. Μακάρι να τελειώσουμε γρήγορα αυτές τις καταστάσεις που βιώνουμε και να απολαύσουμε επιτέλους το ποδόσφαιρο που τόσο πολύ αγαπάμε. Όσον αφορά για φέτος που είμαστε μαζί με τον Θανάση Δουζένη, σκοπός μας είναι να «χτίσουμε» μία ομάδα που θα είναι ανταγωνιστική σε κάθε παιχνίδι και θα μπαίνει στο γήπεδο για τη νίκη. Υπάρχουν αρκετοί έμπειροι ποδοσφαιριστές που έχουν ποιότητα και πιστεύω πως τα νέα παιδιά θα βοηθηθούν από αυτούς για να ξεδιπλώσουν το ταλέντο τους. Αυτά, τα υπόλοιπα στο γήπεδο».

Γιάννης Μπάμπαλης (Ποδοσφαιριστής): «Καλή χρονιά και σε εμάς αλλά και σε εσάς για το έργο που κάνετε. Μακάρι να συνεχίσουμε όπως ξεκινήσαμε και να μη σταματήσουμε όπως έγινε πέρυσι. Είναι σημαντικό για εμάς μιας και είμαστε ερασιτέχνες. Παραμένει ίδια φιλοσοφία και με τον ερχομό ενός δικού μας παιδιού, τον Αχιλλέα Μανάκα, πλέον ως προπονητής θέλουμε να έχουμε μία καλή ομάδα. Θέλουμε να βοηθήσουμε τα νεαρά παιδιά που έρχονται από τις ακαδημίες και να ενσωματωθούν αυτά στην ανδρική ομάδα».

Ντέιβιντ Μπόντε (Ποδοσφαιριστής): «Να έχουμε μία καλή χρονιά χωρίς τραυματισμούς. Έχουμε νέο προπονητή που είναι ένας παλιός ποδοσφαιριστής της ομάδας που έχει προσφέρει πολύ και θέλουμε μέσα από σκληρή δουλειά να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο και να πετύχουμε τους στόχους που έχουμε θέσει για φέτος».

Τα Φιλικά

11/08 Οικονόμος Τσαριτσάνης – Δήμητρα Γιάννουλης
21/08 Δήμητρα Γιάννουλης – Αμπελόκηποι
25/08 Μαυροβούνι – Δήμητρα Γιάννουλης
28/08 Αργυροπούλι – Δήμητρα Γιάννουλης
04/09 Δήμητρα Γιάννουλης – Δασοχώρι
11/09 Δήμητρα Γιάννουλης – Σμόλικας