Με την ίδια συνταγή οι Αμπελόκηποι…

Οι Αμπελόκηποι συνεχίζουν νεανικά μιας και έχουν ξεκινήσει τη προετοιμασία τους από τις 3 Αυγούστου…

Ο Άκης Ταυλαρίδης επέστρεψε σε γνώριμα λημέρια και από το πόστο του προπονητή σε συνεργασία με διοίκηση αλλά και τους προπονητές από τα τμήματα υποδομής, το φετινό ρόστερ θα βασίζεται στα «δικά» του παιδιά, πράγμα βέβαια που έχουμε συνηθίσει να βλέπουμε για την ομάδα των Αμπελοκήπων.

Μετά το πέρας της περσινής αγωνιστικής περιόδου που η ομάδα τερμάτισε στην 6η θέση του 2ου ομίλου της Β’ τοπικής κατηγορίας, οι Αμπελόκηποι έχοντας την ίδια συνταγή όλα αυτά τα χρόνια, θέλουν να δημιουργήσουν ένα ανταγωνιστικό σύνολο που θα βρίσκεται στις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας.

Τρανταχτό παράδειγμα πως η ομάδα δεν προχώρησε μέχρι τώρα σε κάποια μεταγραφή, όπως επίσης δεν αποχώρησε κάποιος ποδοσφαιριστής.

Σημαντική η παρουσία του Βαγγέλη Μόρα στη θέση του προέδρου αλλά και γενικότερα στον σύλλογο, καθώς με τη στήριξη του ο σύλλογος ανεβαίνει ολοένα και περισσότερο επίπεδο!

Το Μεταγραφικό «Παζάρι»

Ήρθαν:

Έφυγαν:

Βαγγέλης Μόρας (Πρόεδρος): «Σε σχέση με πέρυσι βλέπουμε ότι όλα τα παιδιά είναι από τις ακαδημίες. Αυτό είναι το οποίο «χτίζαμε» τόσα χρόνια, να έρθουν οι μικροί από τις ακαδημίες και να στελεχώσουν την ανδρική ομάδα. Τώρα, εάν θα υπάρξει κάποιος έμπειρος ποδοσφαιριστής που θα ήθελε να βοηθήσει και να δούμε ότι ταιριάζει στη φιλοσοφία που έχουμε, ευχαρίστως να αξιολογήσουμε τη περίπτωση του για να βοηθήσει τα νέα παιδιά και όχι για προσωπικό του όφελος. Δεν μας απασχολεί το αποτέλεσμα, δεν έχουμε στόχο να κερδίσουμε την άνοδο, θέλουμε να παίξουν τα παιδιά να δουν πως είναι να αγωνίζεσαι, έτσι ώστε του χρόνου να είναι ακόμη καλύτεροι και μετά οριοθετείς αν μπορείς να πετύχει κάτι παραπάνω. Αυτή η ομάδα να μπορέσει να είναι μία ομάδα που θα πρωταγωνιστεί στο άμεσο μέλλον. Ωστόσο, αυτή τη στιγμή είναι κάτι δευτερεύον, εμείς θέλουμε να έρθουν κι άλλοι πιτσιρικάδες στο μέλλον για να δυναμώσει η ομάδα».

Θεόφιλος Ραχωβίτης (Υπεύθυνος Ακαδημιών): «Καλή χρονιά σε όλα τα παιδιά και στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο να είμαστε όλοι υγιείς. Στόχος της ακαδημίας είναι να προωθήσει όσο το δυνατόν περισσότερα παιδιά γίνεται στην ανδρική ομάδα. Φέτος, ο στόχος μας μετά από πολλά χρόνια επιτεύχθη. Η ομάδα θα απαρτίζεται από δικά της παιδιά και παιδιά της ακαδημίας. Η φιλοσοφία της ακαδημίας δεν είναι μόνο να δημιουργήσει έναν ποδοσφαιριστή επαγγελματία. Ο στόχος της είναι να δημιουργήσει αθλητές και ανθρώπους στη κοινωνία και στο αύριο. Μας ενδιαφέρει και το σχολείο και το ποδόσφαιρο για να μπορέσουμε να καλλιεργήσουμε ανθρώπους, να είναι έτοιμοι στη μετέπειτα πορεία ζωή τους είτε επαγγελματική ποδοσφαιρικά είτε επαγγελματική σε κάποιο άλλο επίπεδο, όπως φυσικά και τις σπουδές των παιδιών που μας ενδιαφέρει πολύ…».

Άκης Ταυλαρίδης (Προπονητής): «Επέστρεψα σε γνώριμα λημέρια, σε μια ομάδα που ανδρώθηκα ποδοσφαιρικά και ήρθα να προσφέρω έργο. Η ομάδα έχει αλλάξει φιλοσοφία καθώς στηρίζεται αποκλειστικά στα παιδιά της ακαδημίας, μια μεταβατική χρονιά για τους έφηβους (γεννηθέντες το 2004-05) οι οποίοι καλούνται να αποκομίσουν πλούσιες εμπειρίες μέσα από τη διαδικασία αυτή. Θα επιδιώξουμε να παρουσιάσουμε ένα ανταγωνιστικό σύνολο το οποίο θα παίζει καλό ποδόσφαιρο και θα το ευχαριστιόμαστε άπαντες. Σε βάθος χρόνου θέλουμε να αναδείξουμε όσο το δυνατόν περισσότερα παιδιά γίνεται από την ακαδημία μιας και οι Αμπελόκηποι είναι μια ποδοσφαιρική συνοικία και ανέκαθεν «έβγαζε» ταλέντα…».

Αχιλλέας Τριτάρης (Ποδοσφαιριστής): «Καταρχάς θέλω να ευχηθώ σε όλους καλή χρονιά με υγεία που είναι και το πιο σημαντικό. Από κει και πέρα οι Αμπελόκηποι κάνουν μια μεγάλη προσπάθεια τα τελευταία χρόνια ποντάροντας στο νέο «αίμα» και θέλω και εγώ με την εμπειρία μου να συνεισφέρω και να βοηθήσω τους νεότερους…».

Γιώργος Παρασκευούδης (Ποδοσφαιριστής): «Να ευχηθώ με τη σειρά μου καλή ποδοσφαιρική χρονιά σε όλους με υγεία και μακριά από τραυματισμούς. Διαθέτουμε ένα νεανικό σύνολο το οποίο ευελπιστώ πως μέσα από συλλογική προσπάθεια, να μπορέσουμε να παρουσιάσουμε ένα αξιόμαχο σύνολο το οποίο θα παίζει κατά κύριο λόγο καλό ποδόσφαιρο και από κει και πέρα ότι προκύψει».

Τα Φιλικά

27/08 Κεραυνός Δένδρων
01/09 Ανθούπολη
08/09 Ομόνοια Λάρισας
15/09 Τοξότης Λάρισας

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...