Με την ίδια φιλοσοφία στην Α΄1 ΕΠΣΛ ο Λαρισαϊκός!

Ο Λαρισαϊκός επέστρεψε στην Α΄1 τοπική κατηγορία και θα αγωνιστεί με την ίδια φιλοσοφία που έχει τα τελευταία χρόνια ο σύλλογος της Νέας Σμύρνης.

Έπειτα από τη πετυχημένη ποδοσφαιρική χρονιά που ο Λαρισαϊκός κέρδισε την άνοδο στην Α΄1 ΕΠΣ Λάρισας, οι «πράσινοι» θέλουν να δημιουργήσουν ένα ανταγωνιστικό σύνολο κυρίως με νεαρά παιδιά που θα αγωνιστούν με την ανδρική ομάδα από τα τμήματα υποδομής.

Ακόμη, η διοίκηση προχώρησε στη πρόσληψη του Κώστα Παπακωστούλη για τον άνθρωπο που θα βρίσκεται στην άκρη του πάγκου, ενώ έγιναν και μία σειρά από μεταγραφές…

Χρήστος Γάτος (Ταμίας)

«Να ευχηθώ σε όλες τις ομάδες, ποδοσφαιριστές και παράγοντες καλή ποδοσφαιρική χρονιά, χωρίς τραυματισμούς, γεμάτη υγεία. Εμείς ξεκινούμε τη σεζόν σε μια καινούρια κατηγορία μετά την άνοδο την οποία πετύχαμε πέρυσι. Συνεχίζουμε με την ίδια φιλοσοφία που έχουμε τα τελετυαία χρόνια. Με νεαρά παιδιά που έρχονται από τα τμήματα υποδομής της ομάδας μας φιλοδοξούμε να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο και να προωθήσουμε όσο το δυνατόν περισσότερα παιδιά από την ακαδημία στην ανδρική ομάδα».

Κώστας Παπακωστούλης (Προπονητής)

«Στόχος μας ως νέα ομάδα στη κατηγορία της Α΄1 ΕΠΣ Λάρισας είναι η γρήγορη και άνετη παραμονή. Να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο και να βοηθήσουμε τα νεαρά παιδιά να παίξουν ποδόσφαιρο και να πάνε ψηλότερα. Ευχόμαστε σε όλα τα παιδιά, στην ομάδα και στις υπόλοιπες ομάδες καλή ποδοσφαιρική σεζόν, χωρίς προβλήματα τραυματισμών».

Νίκος Βάσσος (Ποδοσφαιριστής)

«Πρώτα απ΄ όλα υγεία και καλή μας δύναμη. Στόχος μας για τη νέα σεζόν είναι μια γρήγορη παραμονή και όμορφο και σωστό ποδόσφαιρο το οποίο θα απολαύσουμε πρώτα απ΄ όλα εμείς οι ίδιοι οι ποδοσφαιριστές».

Κώστας Δαλαμπύρας (Ποδοσφαιριστής)

«Καταρχήν να ευχηθώ καλή ποδοσφαιρική σεζόν σε όλα τα σωματεία του Νομού μας. Μακριά από τραυματισμούς και να είναι η φετινή χρονιά, μια χρονιά γεμάτη υγεία. Να έχουμε ένα ωραίο πρωτάθλημα φέτος και εύχομαι να πετύχουμε ως ομάδα μια γρήγορη παραμονή».

Δημήτρης Μικερτζής (Ποδοσφαιριστής)

«Ο βασικός κορμός έχει παραμείνει από πέρυσι. Όλα τα παιδιά είναι ισάξια. Εύχομαι να έχουμε μια καλή χρονιά χωρίς τραυματισμούς στο τέλος της οποίας όλοι μας θα είμαστε ευχαριστημένοι».

Δημήτρης Μαντζώνης (Ποδοσφαιριστής)

«Στόχος του συλλόγου είναι η παραμονή στην Α΄1 ΕΠΣ Λάρισας. Όπως και εγώ, έχουμε έρθει πολλά παιδιά από τις ακαδημίες του συλλόγου και έχουμε στελεχώσει την ομάδα του Λαρισαϊκού. Να έχουμε μια καλή χρονιά χωρίς τραυματισμούς».

Μίμης Κουρούκας (Ποδοσφαιριστής)

«Χαίρομαι πολύ που ήρθα στο Λαρισαϊκό καθώς είναι η ομάδα από την οποία έχω περάσει τα πρώτα μου ποδοσφαιρικά χρόνια. Έπαιξα σε όλα τα τμήματα υποδομής του Λαρισαϊκού και είμαι ευτυχισμένος που επιστρέφω και πάλι στην ομάδα του Λαρισαϊκού. Θέλω να βοηθήσω την ομάδα να πετύχει τους στόχους της. Μιλάμε για μια ομάδα νεανική που θέλει να παίξει καλό ποδόσφαιρο και όπου μας οδηγήσει».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...