Με τη γνωστή, πετυχημένη, συνταγή ο Ροδιακός…

Με την γνωστή πετυχημένη συνταγή που ακούει στο όνομα Πέτρος Μπανιάς… ως πρόεδρος και Γιώργος Φτεργιώτης… ως τεχνικός ηγέτης, ξεκίνησε για τη νέα ποδοσφαιρική σεζόν 2019/20 τη προετοιμασία του για το πρωτάθλημα της Β΄ ΕΠΣ Λάρισας, ο Ροδιακός.

Οι «μπιανκονέρι» θα ξεκινήσουν το νέο τους ταξίδι μακριά από τη φυσική τους έδρα, το γήπεδο της Ροδιάς, μιας και ακόμη εκτελούνται εργασίες σε αυτό, με στόχο στο τέλος της σεζόν να καταφέρουν να φτάσουν στη πηγή και να «πιουν» νερό, κάτι το οποίο δεν πέτυχαν τη περσινή ποδοσφαιρική χρονιά, ούτως ώστε να επιστρέψουν και πάλι στην Α΄1 ΕΠΣ Λάρισας.

Με ελάχιστες προσθαφαιρέσεις στο ρόστερ του αγωνιστικού τμήματος και με αρκετή όρεξη για δουλειά, το συγκρότημα του Γιώργου Φτεργιώτη κάνει καθημερινές προπονήσεις στο βοηθητικό γήπεδο του Αμπελώνα με στόχο να παρουσιαστεί όσο το το δυνατόν πιο έτοιμο στη πρεμιέρα του νέου πρωταθλήματος της Β΄ ΕΠΣ Λάρισας.

Πέτρος Μπανιάς (Πρόεδρος)

«Μια νέα χρονιά ξεκινά. Θα ήθελα να ευχηθώ σε όλους καλή ποδοσφαιρική σεζόν μακριά από τραυματισμούς, γεμάτη υγεία και χωρίς προβλήματα. Ο Ροδιακός όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος ξεκινά τη προετοιμασία του με στόχους και φιλοδοξίες πάντα για το καλύτερο. Έτσι λοιπόν και φέτος, έχοντας κρατήσει στις τάξεις μας τόσο τον προπονητή μας, Γιώργο Φτεργιώτη, όσο και το μεγαλύτερο αριθμό ποδοσφαιριστών στο ρόστερ μας, θέλουμε να πρωταγωνιστήσουμε στη Β΄ ΕΠΣ Λάρισας και στο φινάλε της σεζόν να είμαστε όλοι χαρούμενοι».

Γιώργος Φτεργιώτης (Προπονητής)

«Τρίτη συνεχόμενη χρονιά για εμένα στο Ροδιακό. Θα ήθελα με την εκκίνηση της νέας σεζόν να ευχηθώ καλή χρονιά με υγεία και χωρίς τραυματισμούς στην ομάδα μας, σε όλη την οικογένεια του Ροδιακού και φυσικά σε όλα τα σωματεία του Νομού. Βασικός μας στόχος είναι να κάνουμε μια καλή πορεία και εάν μπορέσουμε να ανέβουμε κατηγορία. Αν θα έρθει η άνοδος θα είναι καλό. Αν δεν έρθει τουλάχιστον να έχουμε παίξει καλό ποδόσφαιρο. Είμαστε όλα αυτά τα χρόνια μια οικογένεια. Έχουμε πολύ καλό κλίμα στην ομάδα και έτσι συνεχίζουμε και φέτος οι ίδιοι ποδοσφαιριστές με ελάχιστες προσθαφαιρέσεις».

Θανάσης Μπζιώτας (Ποδοσφαιριστής)

«Καλή χρονιά να έχουν όλα τα σωματεία του Νομού μας. Μια χρονιά γεμάτη υγεία και χωρίς τραυματισμούς. Εμείς θα κοιτάξουμε τους στόχους μας. Φέτος να έχουμε μια καλύτερη χρονιά και να επιδιώξουμε την άνοδο».

Αντώνης Γαλάρας (Ποδοσφαιριστής)

«Μια νέα ποδοσφαιρική χρονιά ξεκινά και στόχος μας είναι να παίξουμε… ποδόσφαιρο. Εύχομαι όλοι μας να έχουμε υγεία και να ευχαριστηθούμε αυτό για το οποίο έχουμε ξεκινήσει τη σεζόν μας».

Κάγιο Ενέο (Ποδοσφαιριστής)

«Νέα σεζόν, νέοι στόχοι, νέες φιλοδοξίες. Σαν Ροδιακός θα επιδιώξουμε την άνοδο της ομάδας στην Α΄1 ΕΠΣ Λάρισας. Υγεία σε όλους».

Το Μεταγραφικό «Παζάρι»

Ήρθαν: Μπαλιάφας (Δελέρια), Κοκκαλάρας (Βαλανίδα), Καραμήτσιος (Τύρναβος).

Έφυγαν: Μπουζούκας, Τσιλοφίτης (Αργυροπούλι).

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...