Με τις περσινές βάσεις και την ίδια φιλοσοφία…

Με την ίδια φιλοσοφία των τελευταίων ετών και με αρκετό μεράκι για τη στρογγυλή «θεά» ξεκίνησε τη προετοιμασία της η Ομόνοια Λάρισας ενόψει και της έναρξης της Β΄ ΕΠΣ Λάρισας.

Με το τεχνικό δίδυμο Θανάση Τσουμάνη και Στέλιο Τζήμα η Ομόνοια έχει μπει στη σωστή τροχιά από τη περσινή κιόλας σεζόν και θέλει τη φετινή να κάνει το κάτι παραπάνω.

Πάντα όμως έχοντας σε πρώτο πλάνο τα νεαρά παιδιά του συλλόγου, τα οποία και θέλει να προωθήσει στο ανδρικό τμήμα.

Στο πλαίσιο της φιλοσοφίας της Ομόνοιας στάθηκε και ο τεχνικός της ομάδας Θανάσης Τσουμάνης. Ο οποίος δεν είναι μόνος του στο έργο αυτό. Έχει για συνεργάτη τον Στέλιο Τζήμα. Αμφότεροι αποδεδειγμένα αγαπούν το ποδόσφαιρο και σίγουρα η προσφορά τους στο χώρο αυτό είναι ανεκτίμητη.

Προσφορά την οποία και φέτος θέλουν να περάσουν το δικό τους στίγμα στην ομάδα της Ομόνοιας, ξεκινώντας από την αρχή. Αυτό άλλωστε τόνισε και ο κ. Τσουμάνης στις πρώτες του δηλώσεις της σεζόν 2020/21.

«Να ευχηθούμε καλή χρονιά με υγεία πάνω απ΄ όλα μετά και την πανδημία την οποία περάσαμε και είναι σε εξέλιξη. Ξεκινάμε μια καινούργια χρονιά χωρίς να αλλάζει η φιλοσοφία μας. Η φιλοσοφία μας είναι να πορευτούμε με νέα παιδιά, να βοηθήσουμε παιδιά που βρίσκονται στις τελευταίες τάξεις του λυκείου να προοδεύσουν και παράλληλα να αγαπήσουν το ποδόσφαιρο. Θέλουμε να γίνουμε οικογένεια και να πετύχουμε μια καλή χρονιά. Πρώτο μέλημα μας είναι τα παιδιά να είναι υγιείς, χωρίς τραυματισμούς. Μαζί με τον Στέλιο τον Τζήμα, θα συνεχίσουμε να παίζουμε ένα ωραίο ποδόσφαιρο και να δείξουμε πως το ποδόσφαιρο είναι πάνω απ΄ όλα ένα άθλημα που ενώνει και δεν χωρίζει».

Μάριος Μούτσα (Ποδοσφαιριστής): «Θέλω να ευχηθώ καλή ποδοσφαιρική σεζόν σε όλες τις ομάδες. Υγεία πρώτα απ΄ όλα και κατά δεύτερον καλό ποδόσφαιρο. Η ομάδα της Ομόνοιας από πέρυσι έβαλε κάποιες βάσεις τις οποίες φέτος θέλει να προχωρήσει στο επόμενο στάδιο. Η φιλοσοφία επομένως παραμένει η ίδια. Φιλοσοφία που θέλει καλό ποδόσφαιρο με νεαρά παιδιά και τη βοήθεια ορισμένων παλιών. Σε αυτούς ανήκω εγώ. Και ως ένας από αυτών, θα προσπαθήσω να περάσω τις γνώσεις μου στα νεαρά παιδιά».

Γκαμπριέλος Χαζιζάι (Ποδοσφαιριστής): «Φέτος θέλουμε να πετύχουμε έναν στόχο σαν ομάδα. Να βγούμε πρώτοι στον Όμιλο. Μαζί με τις καινούργιες μεταγραφές που έχουν έρθει στην ομάδα ευελπιστώ να κάνουμε ένα καλό σύνολο και στο τέλος να είμαστε όλοι χαρούμενοι. Να ευχηθώ υγεία σε όλον τον κόσμο».