Με Τλούπα έκαμψε την αντίσταση του Αγίου Γεωργίου Αμπελακίων

Την επιστροφή της στις νίκες πανηγύρισε στον Παραπόταμο κόντρα στον Άγιο Γέωργιο Αμπελακίων, η Θύελλα Βασιλί, επικρατώντας σε ένα παιχνίδι γεμάτο ευκαιρίες με το φτωχό 1 – 0, χάρις στο μοναδικό τέρμα του Τλούπα στην επανάληψη.

Το συγκρότημα του Παναγιώτη Κορδαλή έφτασε τους 13 βαθμούς στον 2ο Όμιλο της Γ’ ΕΠΣ Λάρισας, αφήνοντας στους… τρεις τους γηπεδούχους του Αγίου Γεωργίου Αμπελακίων.

Στα του αγώνα η αναμέτρηση είχε αρκετές χαμένες ευκαιρίες και από τις δύο ομάδες. Η Θύελλα Βασιλί προσπαθούσε οργανωμένα να «ξεκλειδώσει» την άμυνα των γηπεδούχων, οι οποίοι με την σειρά τους θέλησαν να χτυπήσουν στις αντεπιθέσεις τους Φαρσαλινούς.

Ο Τλούπας μπορεί στο 38′ να μην κατάφερε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα του Αγίου Γεωργίου Αμπελακίων από την άσπρη «βούλα» του πέναλτι, κατάφερε όμως στην επανάληψη και στο 67′ να εξιλεωθεί για το χαμένο πέναλτι και χάρις σε δική του απευθείας εκτέλεση φάουλ, η Θύελλα Βασιλί έφυγε με τους τρεις βαθμούς της νίκης στο… σακούλι της από το γήπεδο του Παραποτάμου.

Τα Γκολ

65′ 0 – 1 Τλούπας.

Οι Συνθέσεις

Άγιος Γεώργιος Αμπελακίων (Αχιλλέας Μάντζιαρης): Ολυμπίσιος, Καρανικόλας, Μπαλογιάννης (82′ Μαλέκας), Δημουλός (70′ Γαλούσης), Τσιτόγλου, Κορδέλας, Πλιούτσιας Αργ. (82′ Καρκαντός), Πανδρεμένος Ρ. (53′ Πλιούτισας Κ.), Χατζής, Γκόλαντας, Κίκε.

Θύελλα Βασιλί (Παναγιώτης Κορδαλής): Γκατζανάς, Χλαπανίδας (80′ Μαργαριτόπουλος), Αλεξίου, Μπόγκας, Τριανταφύλλου Β., Κομισόπουλος, Τριανταφύλλου Χ., Τλούπας, Αγγελουσόπουλος (55′ Αρίφι), Ξυνογαλάς, Καναβός.

Διαιτητική Τριπλέτα
Δεληγιάννη Αλ., Γούλας, Γκάγκας.