Με το ίδιο άστρο…

Την πρώτη του προπόνηση για τη νέα ποδοσφαιρική σεζόν 2017/18 πραγματοποίησε ο Απόλλων Λάρισας, προετοιμαζόμενος για μια ιστορική εμφάνιση. Την πρώτη του στα “αλώνια” της Football League!

Με την γνωστή πετυχημένη συνταγή των τελευταίων τριών ετών όπου η ομάδα πανηγύρισε και ισάριθμες διαδοχικές ανόδους από την Α΄1 ΕΠΣΛ έως και τη Β΄ Εθνική, ο Απόλλων Λάρισας ξεκίνησε με 37 βαθμούς Κελσίου την προετοιμασία του για την έναρξη της Football League που είναι ακόμη άγνωστο το πότε ακριβώς θα πραγματοποιηθεί.

Η ομάδα του Σάκη Θεοδοσιάδη όμως αναμένεται να είναι πανέτοιμη και φέτος στο ξεκίνημα της σεζόν και όπως δήλωσε και ο πρόεδρος και οραματιστής αυτής της προσπάθειας, Παναγιώτης Μαντζανάς “όπως και κάθε χρόνο έτσι και φέτος ο στόχος είναι ο ίδιος. Πρωταθλητισμός”.

Οι Δηλώσεις

Παναγιώτης Μαντζανάς (Πρόεδρος): “Να ευχηθώ σε όλο το κόσμο να έχει υγεία. Οι ποδοσφαιριστές μας να είναι καλά και δίχως τραυματισμούς. Εύχομαι φέτος να έχουμε ένα πολύ καλό πρωτάθλημα και μέσα από όλη τη διαδικασία να απολαύσουμε το ποδόσφαιρο. Η ομάδα μας ενισχύθηκε με ικανούς ποδοσφαιριστές. Από πέρυσι έμεινε ένας καλός κορμός με 13 ποδοσφαιριστές και θα προχωρήσουμε με 25 παίκτες. Ένα στόχο είχαμε όλα αυτά τα χρόνια, έναν έχουμε και φέτος. Να προσπαθούμε κάθε Κυριακή για το καλύτερο και να κερδίζουμε. Θέλω οι παίκτες να δίνουν τον εαυτό τους μέσα στο γήπεδο και να απολαμβάνουν αυτό που κάνουν».

Σάκης Θεοδοσιάδης (Προπονητής): «Να ευχηθώ στους ποδοσφαιριστές της ομάδας μου και σε όλους τους συνεργάτες μου να έχουμε μία καλή χρονιά. Μια χρονιά πάνω απ΄ όλα με υγεία σε ένα δύσκολο πρωτάθλημα. Η ομάδα τα τελευταία τρία χρόνια εξελίσσεται διαρκώς. Είμαστε πάρα πολύ ευχαριστημένοι που συνεχίζουμε για δεύτερη χρονιά να προσφέρουμε τις υπηρεσίας μας στην ομάδα.

Με οδηγό την περσινή χρονιά θα προσπαθήσουμε να δημιουργήσουμε μία άκρως ανταγωνιστική ομάδα η οποία θα έχει σαν στόχο κάθε Κυριακή να κερδίζει τα παιχνίδια. Θέλω να πιστεύω ότι μέσα από τη συλλογικότητα, τη σκληρή δουλειά της καθημερινότητας να μπορέσουμε να δικαιώσουμε τις προσδοκίες της διοίκησης, αλλά και προσωπικά του προέδρου μας, του κ. Μαντζανά που τα τελευταία χρόνια έχει κάνει πολλά για τον ιστορικό σύλλογο του Απόλλωνα Λάρισας. Να έχουμε όλοι μας μία άριστη συνεργασία όπως και πέρυσι και πάνω απ΄ όλα υγεία στους ποδοσφαιριστές μας».

Γιάννης Φιρινίδης: «Εύχομαι να έχουμε μία καλή ποδοσφαιρική σεζόν. Ξεκινάμε μία νέα προσπάθεια ίδια με πέρυσι. Οι στόχοι δεν αλλάζουν. Έχουμε ένα καλό σύνολο. Με υγεία θέλουμε να κυλήσει η χρονιά όπως και η περσινή με την ίδια επιτυχία».

Πλάτωνας Καρακατσάνης: «Εύχομαι η νέα σεζόν να ξεκινήσει με υγεία με πάνω απ΄ όλα. Φέτος είναι μία πολύ σημαντική χρονιά για εμάς και κυρίως για πιο νέα παιδιά. Έχουν έρθει καλοί και φιλόδοξοι παίκτες».

Βασίλης Σαχινίδης: «Να ευχηθώ στους συμπαίκτες, στο τεχνικό τιμ και τη διοίκηση να έχουμε μία καλή χρονιά. Να κάνουμε την προσπάθειά μας όπως και πέρυσι να έχουμε τον ίδιο στόχο που είναι να κερδίζουμε το κάθε παιχνίδι. Θέλουμε το κόσμο στο πλευρό μας, γιατί η ομάδα είναι καλά και θα μας βοηθήσει πολύ».

Κώστας Καμπέρης: «Εύχομαι έτσι όπως μπαίνουμε σιδερένιοι σήμερα στο γήπεδο να τελειώσουμε τη χρονιά αντίστοιχα. Σ’αυτό το γήπεδο η ομάδα τα τελευταία χρόνια ζει μόνο χαρές και ελπίζω έτσι να συνεχίσουμε και φέτος».

Το μεταγραφικό “παζάρι”

Ήρθαν: Μίλιτς, Παϊτέρης, Χατζής, Τσιλούλης, Λουκάς, Μαυριάς, Κραβαρίτης, Ανδρέου, Παπαζαχαρίας.

Έφυγαν: Σταυράκης, Πέντα, Μηνάς, Παπαδόπουλος, Μανθάνο, Κουρδής, Κυριάκος, Γκουντρουμπής, Γιαννακόπουλος, Μάρκου, Μουταφστίσκι.

Η ομάδα του Απόλλωνα Λάρισας που αναμένεται να ενισχυθεί κι΄ άλλο θα προπονηθεί στη Λάρισα έως και τις 30 Ιουλίου, πριν μεταβεί στο Καρπενήσι (01/08) όπου και θα πραγματοποιηθεί το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της ομάδας από τις 1 Αυγούστου έως και τις 14 του ιδίου μήνα.

Τα πρώτα φιλικά μάλιστα ήδη έχουν ανακοινωθεί και θα είναι με τον Αήττητο Σπατών στις 05/08, 18:30 και την Παναχαϊκή στις 12/08, 18:30 και τα δύο στο Αθλητικό Κέντρο Καρπενησίου.