Με το «δεξί» οι μικτές της ΕΠΣΝ Λάρισας

Με νίκες ξεκίνησε στο πρωτάθλημα Προεπιλογής Εθνικών Ομάδων κ-14 και κ-16 η ΕΠΣΝ Λάρισας απέναντι στην ΕΠΣ Θεσσαλίας. Οι αγώνες πραγματοποιήθηκαν στο γήπεδο του Βόλου «Όλγα Βασδέκη».

Η Κ-16 – η οποία αγωνίστηκε και πρώτη χρονικά – επικράτησε με 1-7 της ομάδα της Μαγνησίας, ενώ στη συνέχεια η Κ-14 νίκησε με 0-3.

Ο προπονητής κ. Τσετσίλας Δημήτριος ξεκίνησε στην Κ-16 με τους: Μουλτσιάς, Αρσένης, Καραμάνης, Γκανάτσας, Κουπατσιάρας, Τσιακμάκης, Καγκελάρης, Κουτσαηλίας, Μπιώτης, Δριστέλας και Δαλιός. Ενώ χρόνο συμμετοχής πήραν και οι Μεσσής, Νταφόπουλος, Σαΐτης, Παπαδάκος και Δαούλας.

Στον αγώνα της Κ-14 η αρχική 11άδα αποτελούταν από τους: Μπαντούλης, Τενεκές, Κανάκης, Μπουρντένας, Παπαδήμας, Καραστέργιος, Τζάρτας, Καλογιάννης, Τσανούκας, Ζτούπης και Τσανογιάννης. Στον αγώνα αγωνίσθηκαν επιπλέον οι Κούρτης, Ντάνας, Τοπουζίδης και Κατσάνος.

Επόμενη αγωνιστική (2η) έχει οριστεί για την Τετάρτη 8 Φεβρουαρίου απέναντι στην ΕΠΣ Καρδίτσας.

Στο άλλο ζευγάρι του ομίλου η ΕΠΣ Καρδίτσας υποδέχθηκε την ΕΠΣ Τρικάλων. Στην αναμέτρηση της Κ-16 η γηπεδούχος ΕΠΣ Καρδίτσας επικράτησε με σκορ με 1 – 0 ενώ στην αναμέτρηση της Κ-14 νίκησε η φιλοξενούμενη ΕΠΣ Τρικάλων με σκορ 0 – 2.