Με το «δεξί» στην «νέα εποχή» η Θύελλα!

Ιστορική ημέρα θα είναι από εδώ και στο εξής η 7η Οκτωβρίου του 2017 για την Θύελλα Βασιλί καθώς η νεοσύστατη Θύελλα κατάφερε να πετύχει το πρώτο της τρίποντο και να ξεκινήσει με το «δεξί» τις υποχρεώσεις της στη Γ΄ ΕΠΣΛ κατηγορία.

Η Θύελλα “φιλοδώρησε” με τρία τέρματα τον Άγιο Θωμά και πήρε την νίκη με το ευρύ 3 – 0.

Στα της αναμέτρησης η Θύελλα μπήκε από την αρχή αποφασισμένη να πάρει την νίκη και στο πρώτο ημίχρονο έφτασε μια ανάσα από το 1 – 0 όμως ο Λεωνίδας Βαΐτσης αστόχησε από το σημείο του πέναλτι και το 0 – 0 παρέμεινε μέχρι την λήξη του πρώτου μέρους.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι γηπεδούχοι ευτύχησαν να ανοίξουν το σκορ με τον Καραγιάννη να σκοράρει το πρώτο γκολ της νεοσύστατης Θύελλας στο 55’. Ένα τέταρτο αργότερα ο ίδιος παίκτης διπλασίασε τα τέρματα της ομάδος του πετυχαίνοντας παράλληλα και το δεύτερο προσωπικό του γκολ. Ο Βαΐτσης στο 80’ «εξιλεώθηκε» για το χαμένο πέναλτι και ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 3 – 0 δίνοντας διαστάσεις θριάμβου στην διαφαινόμενη νίκη της Θύελλας.

Η Σύνθεση

Θύελλα Βασιλί (Γιώργος Αλεξίου): Χριστοδούλου, Λιτσόπουλος Χρήστος, Μπόγκας Θεόδωρος του Αναστασίου, Μπόγκας Θεόδωρος του Γεωργίου, Τριανταφύλλου, Τσιάμπας. Αλεξίου, Βαΐτσης Λ., Κούρο, Καραγιάννης., Λιτσόπουλος Βάιος.

Έπαιξαν και οι: Ακρίβος, Τριανταφυλλόπουλος και Προσμίτης.

Διαιτητική Τριπλέτα
Μίχος, Χατζής, Κοντογιώργος.

Πηγή: ifarsala.gr