Με το δεξί το Καλοχώρι…

Σε ένα παιχνίδι που δεν έλειψε το πάθος και τα σκληρά μαρκαρίσματα, εκατέρωθεν η τοπική ομάδα του Καλοχωρίου επικράτησε  του φιλόδοξου Ροδιακού με σκόρ 2-1.Τα τέρματα για την ομάδα του Καλοχωρίου σημειώθηκαν από τους Παράφορο στο 15′ λεπτό με κοντινή κεφαλιά,και στο 75′ λεπτό απο τον Σαμαρά,ενώ το μοναδικό γκόλ της Ροδιάς πέτυχε ο Γεροστέργιος στο 65′ λεπτό μετά απο δυνατό σούτ και αφού η μπάλα κόντραρε σε αντίπαλο αμυντικό

Το Φιλμ του Αγώνα

10′ Ύστερα απο εξαιρετική ενέργεια του Τόρη απο δεξιά και ωραία σέντρα, εξ επαφής ο Πίγκας σπαταλάει μια μοναδική ενέργεια.

15′  1-0 Μετά απο εξαιρετική εκτέλεση κόρνερ απο τον Μπαντή, ο επερχόμενος Παράφορος στέλνει με εξαιρετική κεφαλιά την μπάλα στα δίχτυα της φιλοξενούμενης ομάδας .

17′ Αναγκαστική αλλαγή για την ομάδα της Ροδιάς στην θέση του Φτεριώτη ο Στατήρας.

35′ Καταπληκτική ενέργεια του Πίγκα απο τα αριστερά βγάζοντας σέντρα ακριβείας στην καρδιά της άμυνας του Καλοχωρίου ο Τόρης σπαταλάει μια μοναδική ευκαιρεία.

65′  1-1 Η ομάδα της Ροδιάς μπήκε πολύ δυνατά στο δεύτερο ημίχρονο του παιχνιδιού,και μετά απο εξαιρετικό σούτ του Γεροστέργιου  καθώς και λίγη δόση τύχης αφού το σουτ του τελευταίου προσέκρουσε σε σώμα της αντίπαλης ομάδας καταφέρνει και φέρνει τον αγώνα στο 1-1

75′ 2-1 Δεν πρόλαβε να χαρεί πολύ η ομάδα της Ροδιάς αφού στο 75′ λεπτό ο Σαμαράς με κοντινό πλασέ πέτυχε το 2-1 κάτω απο τις έντονες διαμαρτυρίες τον φιλοξενουμένων καθώς ο παίχτης του Καλοχωρίου πέτυχε το γκόλ απο θέση οφσάιντ.

90’+2 Η τελευταία καλή φάση του παιχνιδιού ανήκει στον Παράφορο του Καλοχωρίου και σε τετ-α-τετ με τον γκολκίπερ του Ροδιακού Γουγουλή να του λέει όχι.

Οι Συνθέσεις

Καλοχώρι : Μαρδάνης ,Γκουτούρας, Στούλας, Μπαντής, Έξαρχος, Φουσίκας, Λιτάινας, Κ. Λιτάινας ,Δεσπόπουλος (66’ Παπαναστασίου), Σαμαράς, Παράφορος

Ροδιακός (Βασίλης Αργυρακούλης): Γουγουλής, Κουκουβάγιας (48′ Τσιρόπουλος), Χρυσοβέργης, Λάκης, Γεροστέργιος, Μαντζαφλάρης, Τόρης, Γκιόζι, Πίγκας, Βασιλειάδης (81′ Αργυρακούλης), Φτεριώτης (16′ Στατήρας)