Με Τσιαντούλη στην επόμενη φάση!

Χάρη στο τέρμα του Παναγιώτη Τσιαντούλη στο τέλος της αναμέτρησης, ο Αετός Μακρυχωρίου πανηγύρισε τη πρόκριση στην επόμενη φάση του Κυπέλλου ΕΠΣΛ, καθώς επικράτησε στην έδρα του της Νεάπολης χθες το μεσημέρι.

Στο 16ο λεπτό οι γηπεδούχοι έχασαν μοναδική ευκαιρία να «ανοίξουν» το σκορ, όμως ο Παναγιώτης Φουσίκας αστόχησε από τα έντεκα βήματα και την άσπρη βούλα, στέλνοντας τη μπάλα στο δεξί κάθετο δοκάρι της εστίας του Άρη Μόσιαλου.

Ωστόσο, ο Αετός Μακρυχωρίου κατάφερε να πετύχει τέρμα στο 88ο λεπτό. Ο Παναγιώτης Τσιαντούλης με ωραία προσπάθεια σημείωσε το μοναδικό τέρμα του παιχνιδιού και έδωσε στο συγκρότημα του Δημήτρη Τσέτσιλα τη πρόκριση στην επόμενη φάση του Κυπέλλου ΕΠΣΛ.

Οι Συνθέσεις

Αετός Μακρυχωρίου (Δημήτρης Τσέτσιλας): Γκικούδης, Τσιαντούλης, Μπάρδας (73΄Τίκος), Δάσσιος, Αλμυρούλης, Καπετάνι, Πάσος (90΄Αλιάι), Τσιαπλές, Φουσίκας, Καλούσης, Μητσογιάννης (63΄Τζίκα Ιλντ).

Νεάπολη Λάρισας (Λευτέρης Λελέδης): Μόσιαλος, Ακρίβος, Μπαλής, Βιλανάκης, Ανυφαντής (60′ Συγκούνας), Μπουχλαριώτης, Μπαλαούρας, Μανώλης, Τσότσος (85′ Κωσταρέλλος Δ.), Παυλόπουλος (65′ Βασιλόπουλος), Κωσταρέλλος Εμ. (20′ λ.τ. Καραθάνος).