Με υπογραφή του Αλέκου Κουβελά!

Σε ακόμη ένα παιχνίδι ο Αλέκος Κουβελάς πήρε το Κιλελέρ στις πλάτες του και με χατ – τρικ έδωσε την νίκη 4άδας απέναντι στην Δόξα Αργυροπουλίου.

Η Α.Ε. Κιλελέρ που μεσοβδόμαδα είχε εξελίξεις όσον αφορά την αλλαγή της τεχνικής ηγεσίας με την παραίτηση του Αχιλλέα Τσιβόπουλου αλλά και την έναρξη συνεργασίας με τον Φερραίο Γιαννακό, κέρδισε το Αργυροπούλι με σκορ, 3 – 0.

Απόλυτος πρωταγωνιστής ο Αλέκος Κουβελάς που σημείωσε χατ – τρικ (7′, 54′ και 88′) και οι «κιτρινόμαυροι» βρίσκονται πιο κοντά στην πρώτη θέση έχοντας τριάντα ένα βαθμούς.

Στον αντίποδα, το συγκρότημα του Στέλιου Μπαχτσιβάνου δεν αποκόμισε κάτι θετικό από το παιχνίδι της 14ης αγωνιστικής και παρέμεινε στη μέση της βαθμολογίας έχοντας δέκα επτά πόντους.

Από την πλευρά της, η Δόξα Αργυροπουλίου είχε τρεις καλές στιγμές στο παιχνίδι με τους Αλέξη Τζατζάκη (2) και Βαλάντη Σακοράφα…

Οι Συνθέσεις

Κιλελέρ (Φερραίος Γιαννακός): Παναγιωτόπουλος, Χατζηλιάδης, Τσακίρης, Γαρουφαλιάς, Ζιόμπουρας, Αναδολού, Κορδαλής (88′ Μηλίγκας), Καρακάνος, Κουβελάς, Τζέκα (73′ Παπαχρήστος), Ζάχος (76′ Κωστόπουλος).

Δόξα Αργυροπουλίου (Στέλιος Μπαχτσιβάνος): Ξύτσας, Γουναράς (85′ Πλιάτσικας), Παραφέστας, Καραγιάννης, Μπουζούκας (75′ Βογιατζής Αν.), Μπαμπάκος (46′ Μπαντής), Φουρτούνας, Τασλακίδης (75′ Μπέλτσιος), Σαμπανλάρι Άλ., Σακοράφας, Τζατζάκης.

Διαιτητική Τριπλέτα
Κουκούλης, Δεδικούσης, Βαλιώτης.