Με “φιέστα” στο σπίτι του ο Βρυότοπος

Η πρώτη ομάδα που πανηγύρισε το πρωτάθλημα και την άνοδο από την Γ ‘ ΕΠΣ Λάρισας είναι ο Βρυότοπος και μάλιστα από το περασμένο Σαββατοκύριακο με τι σπουδαία εκτός έδρας νίκη επί του Κεραυνού Δρυμού με σκορ 3 – 5. Οι ομάδα του Βρυοτόπου κατάφερε να πάρει αυτό το τρίποντο που της έδινε και μαθηματικά τον τίτλο με με δύο τέρματα που πέτυχε ο Δεληχρήστος και από ένα οι Κουτσούκης, Χατζηλιώντας και Γκαμπέτας.

Πάντως η ομάδα του Χρήστου Πετρίκη από εκείνη την αναμέτρηση δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει τους γηπεδούχους για την φιλοξενία καθώς τα πανηγύρια ήταν αρκετά με την ομάδα να παίρνει τον τίτλο δύο αγωνιστικές πριν τη λήξη του πρωταθλήματος.

Σήμερα πάντως η ομάδα του Βρυότοπου θα έχει την ευκαιρία να πανηγυρίσει το πρωτάθλημα και την άνοδο στο “σπίτι” της με όλους τους φίλους κοντά, κόντρα στον Εθνικό Ολύμπου και αυτό γιατί την τελευταία αγωνιστική η ομάδα θα πραγματοποιήσει το ρεπό της.  Παράλληλα ο προπονητής δήλωσε πως χρόνο συμμετοχής θα πάρουν νέα παιδιά που δεν είχαν την δυνατότητα να παίξουν πολύ χρόνο κατά την διάρκεια του πρωταθλήματος.

Τελευταίο παιχνίδι λοιπόν για τη φετινή σεζόν στο πρωτάθλημα για τους πρωταθλητές της Γ΄ ΕΠΣ Λάρισας στον 2ο Όμιλο και όλοι αναμένουν μία επιτυχημένη χρονιά και την επόμενη ποδοσφαιρική χρονιά στα γήπεδα της Β ‘ κατηγορίας.