Με (Χ)αμένες ευκαιρίες στο Μακρυχώρι…

Αετός Μακρυχωρίου και Δόξα Βλαχογιαννίου χωρίς γκολ ήρθαν ισόπαλες στο πλαίσιο της 21ης αγωνιστικής κι έτσι οι δύο ομάδες πήραν τον βαθμό της ισοπαλίας.

Άσχημο αποτέλεσμα για το Μακρυχώρι και πολύ σημαντικός βαθμός για το Βλαχογιάννι με το τελευταίο σφύριγμα του κ. Βλιώρα να δίνει από ένα βαθμό στους δύο συλλόγους.

Η ομάδα του Δημήτρη Καπετανόπουλου έφθασε τους τριάντα οκτώ βαθμούς και συνεχίζει τέταρτη θέση και στο συν δύο από τον πέμπτο ΠΟΕ, ενώ αντίθετα, το συγκρότημα του Νίκου Φακίτσα έφθασε τους είκοσι τέσσερις πόντους και βρίσκεται στη δωδέκατη θέση και στη πρώτη θέση των πλέι άουτ.

Μόλις στο 4ο λεπτό της αναμέτρησης ο Παναγιώτης Φουσίκας έχασε μοναδική ευκαιρία να βάλει τον Αετό Μακρυχωρίου στο σκορ. Ο έμπειρος επιθετικός βρέθηκε με τη πορεία της μπάλας απέναντι στον Παπαϊωάννου, εκείνος «τσίμπησε» τη μπάλα και τον πέρασε ωστόσο πριν πλασάρει και στείλει τη μπάλα στα δίχτυα για το 1 – 0, ήρθε ο Θανάσης Κουτσοκέρας και τον σταμάτησε με έξοχο τάκλιν κι έστειλε τη μπάλα σε κόρνερ.

Οι ευκαιρίες δεν σταμάτησαν εκεί για τις δύο ομάδες, ωστόσο στο υπόλοιπο του αγώνα οι δύο εστίες δεν παραβιάστηκαν και έτσι το στείρο 0 – 0 ήταν το τελικό αποτέλεσμα ανάμεσα σε Αετό Μακρυχωρίου και Δόξα Βλαχογιαννίου.

Οι Συνθέσεις

Αετός Μακρυχωρίου (Δημήτρης Καπετανόπουλος): Σταμέλος, Μάρκο (46′ Κολοβός), Πούτας, Σιάτρας, Μπέτσιος, Καλούσης, Γκαμπέτας (78′ Τζίκα Ίλ.), Κλούρας (65′ Αντωνόπουλος), Φουσίκας, Μπόντε, Τσιαντούλης.

Δόξα Βλαχογιαννίου (Νίκος Φακίτσας): Παπαϊωάννου, Τσούντζουρας (85′ λ.τ. Πέτρου), Μητούλας (75′ Βίδρας), Δραγατσίκης, Κουτσοκέρας, Χριστοδούλου, Γκουρομπίνος Μ., Κοντοθανάσης, Αθανασούλης, Ιγγλέζος, Αλεξίου.

Διαιτητική Τριπλέτα
Βλιώρας, Νάκας, Μπατζιανούλης.