Με (Χ)αμένες ευκαιρίες…

Δίχως νικητή έληξε το παιχνίδι στο γήπεδο «Γ. Μητσιμπόνας Α΄», εκεί όπου η Αναγέννηση Φαρσάλων και ο Χείμαρρος Μαρμαρίνης αναδείχθηκαν ισόπαλοι δίχως σκορ στο πρώτο παιχνίδι των αγώνων μπαράζ ανόδου για την Α΄1 τοπική κατηγορία.

Βαθμούς και εντυπώσεις έλαβαν λοιπόν Αναγέννηση Φαρσάλων και Μαρμαρίνη κι έτσι έχουν από ένα βαθμό στη βαθμολογία των αγώνων μπαράζ ανόδου.

Στο παιχνίδι χάθηκαν ευκαιρίες και από τις δύο ομάδες. Με τη συμπλήρωση μισής ώρας αγώνα, ο Βουγλάνης βρήκε ιδανικά τον Γκαντόγλου και ο τελευταίος με πλασέ έστειλε τη μπάλα λίγο έξω από το δεξί κάθετο δοκάρι της εστίας του Τέρπου.

Πέντε λεπτά μετά, ο Μιχάλης Κρητικός εκτέλεσε φάουλ για τη Μαρμαρίνη και ο Τέρπος έδιωξε δύσκολα σε κόρνερ.

Στο δεύτερο μέρος της αναμέτρησης και στο 75′, ο Τσούλης πλάσαρε από θέση βολής και ο Μπρούσας έδιωξε δύσκολα από την άμυνα του.

Ενώ, επίσης, την ίδια κατάληξη είχε και η νέα ευκαιρία του Ζαγγανά στο 78′ από κάθετη πάσα του Τσούλη, με το 0 – 0 να μένει έως το τελικό σφύριγμα του κ. Κουκούλη.

Οι Συνθέσεις

Αναγέννηση Φαρσάλων (Νίκος Θεοχαρόπουλος): Τέρπος, Μπούλαρι (80′ Αγγελάκης), Μπανιάς, Σακελλαρίου, Δημουλάς, Πατσιούρας, Σαλής, Καρακώστας, Αρβανιτοζήσης, Τσούλης (83′ Λάμπρου), Ζαγγανάς (80′ Κουκουτής).

Χείμαρρος Μαρμαρίνης (Γιάννης Μπουρνάκας): Μπρούσας, Βλάχος, Γκέκας, Λιόλιος, Νάστος (65′ Λαζαρίνος), Τζουλάι, Φαρμάκης, Κωνσταντινίδης, Γκαντόγλου, Βουγλάνης, Κρητικός (88′ Καναβός).

Διαιτητική Τριπλέτα
Κουκούλης, Νάκας, Στάμος.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...