Με όνομα βαρύ σαν ιστορία!

Έτοιμη για το μεγάλο «άλμα» στην Α’ ΕΠΣ Λάρισας δηλώνει την φετινή αγωνιστική περίοδο η Ανθούπολη!

Οι βυσσινί της Ανθούπολης εδώ και κάποια χρόνια έχουν θέσει τις σωστές βάσεις και με μια σημαντική διοικητική προσθήκη, αυτήν του Χρήστου Πρίφτη στη θέση του Προέδρου του συλλόγου και έχοντας κάνει και όλες τις απαραίτητες κινήσεις τόσο στο προπονητικό «σταφ» όσο και στο έμψυχο δυναμικό της ομάδας, φέτος ετοιμάζονται να επιστρέψουν την γειτονιά της Ανθούπολης στα μεγάλα σαλόνια της Α’ ΕΠΣ Λάρισας.

Πέραν της διοίκησης το Α και το Ω σε μια ομάδα είναι ο προπονητής. Και για τον λόγο αυτό ο νέος πρόεδρος Χρήστος Πρίφτης συμφώνησε και έφερε στην ομάδα τους προπονητές, Μιχάλη Ζιώγα και Κώστα Μαντζιώκα, οι οποίοι καλούνται να «παντρέψουν» ένα νεαρό και φιλόδοξο σύνολο με την εμπειρία παλιών ποδοσφαιριστών που ενίσχυσαν φέτος τους βυσσινί.

Η προετοιμασία του συλλόγου έχει ξεκινήσει από τον Αύγουστο και έως τώρα θα έπρεπε να είχε παίξει ήδη ένα επίσημο παιχνίδι. Η κόντρα όμως Αυγενάκη – ΕΠΟ έχει φέρει την Ανθούπολη όσο και τις υπόλοιπες ομάδες του Νομού στα ατελείωτα φιλικά παιχνίδια… προετοιμασίας, με την ευχή όλων πέραν της… υγείας να είναι και εκκίνηση των επίσημων υποχρεώσεων της ΕΠΣ Λάρισας.

Χρήστος Πρίφτης (Πρόεδρος)

«Όλοι μας περιμένουμε να ξεκινήσει το πρωτάθλημα. Έχουμε ξεκινήσει την προετοιμασία μας με στόχο την άνοδο της Ανθούπολης στην Α’ τοπική κατηγορία του Νομού μας. Όλες οι προσθήκες μας το μαρτυρούν αυτό. Η Ανθούπολη όπως όλοι ξέρετε είναι μια ιστορική ομάδα στο Νομό μας που έχει βγάλει αρκετούς και σημαντικούς ποδοσφαιριστές τα προηγούμενα χρόνια. Οπότε μιλάμε για ένα σωματείο με ιδιαίτερη βαρύτητα στο Νομό μας. Φέτος ανέλαβα την Ανθούπολη με στόχο τον πρωταθλητισμό αλλά και την παραγωγή νέων άσσων της μπάλας. Εύχομαι υγεία σε όλον τον κόσμο και με το καλό να πάμε επιτέλους στη σέντρα».

Μιχάλης Ζιώγας (Προπονητής)

«Ευελπιστούμε πως θα ξεκινήσουμε παρά το γεγονός ότι έχουμε φτάσει πλέον στον Οκτώβρη. Εδώ στην Ανθούπολη γίνεται μια πολύ μεγάλη προσπάθεια από τον κ. Πρίφτη και απ’ όλα τα παιδιά. Η Ανθούπολη ξαναγεννιέται από τις στάχτες της. Φυσικά στόχος μας είναι πρωταθλητισμός. Έχουν γίνει άλλωστε όλες εκείνες οι κινήσεις για να πετύχουμε τον στόχο μας. Η ομάδα οργανώθηκε και υπάρχει και συνέχεια. Θέλουμε να εξελίξουμε και τις ακαδημίες του συλλόγου ούτως ώστε από εκεί να έρθουν οι αυριανοί μας παίκτες στην ανδρική ομάδα».

Νίκος Βλησαρούλης (Ποδοσφαιριστής)

«Αρχικά εύχομαι καλή χρονιά χωρίς τραυματισμούς σε όλα τα σωματεία. Η ομάδα μας φέτος ενισχύθηκε σημαντικά σε όλους τους τομείς. Από διοίκηση έως αγωνιστικό τμήμα. Ευελπιστώ πως θα έχουμε ένα όμορφο κλίμα και θα έχουμε πρωταγωνιστικό ρόλο στην κατηγορία».

Νίκος Μαριγκούδης (Ποδοσφαιριστής)

«Στόχος της ομάδας μας είναι ξεκάθαρα ο πρωταθλητισμός. Να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο και να ανέβουμε κατηγορία. Προσπαθούμε μέσα από τις προπονήσεις όλοι μας να ανέβουμε επίπεδο και να φτάσουμε την Ανθούπολη στη κορυφή. Καλή χρονιά, μακριά από τραυματισμούς».

Φάνης Πρίφτης (Ποδοσφαιριστής)

«Καλή χρονιά με υγεία. Με το καλό να ξεκινήσει το πρωτάθλημα κάποια στιγμή. Η ομάδα μας έχει δημιουργήσει ένα καλό σύνολο και ο στόχος μας είναι ξεκάθαρα ο πρωταθλητισμός. Θέλουμε να ξεκινήσουν οι επίσημες υποχρεώσεις μας και να το δείξουμε εντός του αγωνιστικού χώρου».