Με 20άδα ο Απόλλωνας στο φιλικό

Με προπόνηση που έγινε στο γήπεδο της Κοιλάδας συνεχίσθηκε η προετοιμασία του Απόλλωνα Λάρισας χθες (Παρασκευή 18/11), ενώ μπροστά του έχει ένα δυνατό φιλικό παιχνίδι με την ΑΕΛ στο AEL FC ARENA σήμερα Σάββατο (19/11, 14.45).

Το παιχνίδι αυτό θα αποτελέσει για τους παίκτες του Απόλλωνα, σίγουρα ένα δυνατό τεστ ενόψει της επανέναρξης του πρωταθλήματος και μάλιστα εμβόλιμα την Τετάρτη (23/11), όπου στο γήπεδο Φιλιππούπολης θα κληθούν να αντιμετωπίσουν τους Μαύρους Αετούς Ελευθεροχωρίου Τρικάλων για την 9η αγωνιστική ημέρα του 2ου ομίλου της Γ’ Εθνικής κατηγορίας.

Από τον φιλικό αγώνα με την ΑΕΛ θα απουσιάσουν σίγουρα οι τραυματίες Τάσος Κυριάκος και Νίκος Συράκος, που βρίσκονται σε αποθεραπευτικό πρόγραμμα και ίσως ο πορτιέρο Γιάννης Φιρινίδης, που σήμερα δεν προπονήθηκε λόγω ίωσης.

Οι υπόλοιποι 20 ποδοσφαιριστές βρίσκονται κανονικά στην διάθεση του τεχνικού, Σάκη Θεοδοσιάδη και θα χρησιμοποιηθούν άπαντες, κατά την διάρκεια του φιλικού, για να ξαναβρούν ρυθμούς αγώνα.

Αυτοί είναι: Κουρδής (Τ), Σταυράκης (Τ), Σάββας, Ανδρέου, Χολέβας, Ιορδανίδης, Παπαδόπουλος, Γιαννακόπουλος, Αγριόδημος, Καμπέρης, Σουλίδης, Πέντα, Διβανές, Γεωργίου, Σαχινίδης, Κολοβός, Γκουντρουμπής, Μάρκου, Ιβανίδης, Καμπλιώνης.