Μια άνοδος αφιερωμένη στον Κώστα Πλατή!

Με το εντυπωσιακό 4 – 4 κόντρα στην Αναγέννηση Φαρσάλων, η ομάδα της Δήμητρας Αγιάς σφράγισε και μαθηματικά την υπόθεση, άνοδος, στην Α’ ΕΠΣ Λάρισας, μετά από μια συνολικά πλήρως επιτυχημένη χρονιά.

Η Δήμητρα μετά από δύο χρόνια απουσίας της, επιστρέφει στην Α’ ΕΠΣ Λάρισας, με τους ποδοσφαιριστές το τεχνικό τιμ και την διοίκηση του συλλόγου να αφιερώνουν την επάνοδο στον αδικοχαμένο Κώστα Πλατή, που πέρυσι “έφυγε” από την ζωή στην άσφαλτο.

Το ArenaLarissa.gr, απέσπασε μια λίτη και περιεκτική δήλωση από τον αρχηγό της ομάδας, Αχιλλέα Κασιδούλη:

“Η άνοδος αφιερώνετε στον φίλο μας Κώστα Πλατή για να τον τιμήσουμε. Κάποια παιδιά φέτος ήρθαν στην ομάδα για χάρη αυτού του στόχου. Η επόμενη χρονιά είναι ακόμη πιο δύσκολη. Η διοίκηση θα πρέπει να πάρει έναν καλό προπονητή και να έρθουν και παίχτες, οι οποίοι θα μας βοηθήσουν να υλοποιήσουμε τον στόχο της παραμονής πλέον στην κατηγορία. Για εμάς σε 4 χρόνια η δεύτερη άνοδος στην Α’ είναι μεγάλη επιτυχία για την δυναμική του συλλόγου αλλά και και του χωριού γενικότερα.”

Όπως επίσης και τον Δημήτρη Πλατή:

“Για εμάς αυτήν η χρονιά ήταν ολοκληρωτικά αφιερωμένη στον Κώστα, που χάθηκε έτσι άδοξα. Καταφέραμε να ανεβάσουμε ξανά την ομάδα στην Α’ στην μνήμη του, παρά τα πολλά προβλήματα που αντιμετωπίσαμε στην διάρκεια της χρονιάς αυτής. Στόχος πλέον του χρόνου είναι η ομάδα να εδραιωθεί στην Α’ ΕΠΣ Λάρισας.”

Τώρα το μόνο που μένει να κάνει η ομάδα της Δήμητρας είναι να κερδίσει και στην Χάλκη και να περιμένει στραβοπάτημα του Καλοχωρίου για να στεφθεί πρωταθλήτρια.