Μια ανάσα από την συγχώνευση ΑΟ Μυκόνου και Άνω Μερά

Πιο κοντά όσο ποτέ άλλοτε είναι η συγχώνευση του ΑΟ Μυκόνου και της Άνω Μεράς.

Το πρωί πραγματοποιήθηκε η συνάντηση μεταξύ των διοικήσεων του Α.Ο. Μυκόνου και της Άνω Μεράς και παρόντες ήταν όλα τα μέλη των διοικήσεων από τις δύο ομάδες και φυσικά οι ηγέτες των ομάδων Αλέκος Κουκάς και Νικος Σαντοριναίος.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Mykonosvoice.gr οι άνθρωποι των δυο ομάδων του νησιού έδωσαν τα χέρια με το «όνειρο» της συγχώνευσης των δύο συλλόγων να δείχνει πιο κοντά από ποτέ και να απομένουν πλέον οι νομικές διαδικασίες για να τελειώσει μια μεγάλη μέρα για το ποδόσφαιρο του νησιού.

Οι δύο πλευρές είναι υπέρ του εγχειρήματος και σε αυτό το πλαίσιο καθοριστικό ρόλο θα παίξουν Κουκάς και Σαντοριναίος καθώς και ο δήμαρχος.

Οι γνωστοί δικηγόροι Έλενα Καρύγιαννη από την Μύκονο και Χάρης Γρηγορίου από την Αθήνα που ειδικεύεται στο αθλητικό δίκαιο θα τρέξουν τα διαδικαστικά σε μια ιστορική συγκυρία για το νησί.

Μεγάλος στόχος και από τις δύο πλευρές είναι να λειτουργούν όλα τα αθλητικά τμήματα και να δυναμώσουν με σκοπό το νησί να είναι στην κορυφή στον αθλητισμό.

Πηγή: Mykonosvoice/arthografos

The post Μια ανάσα από την συγχώνευση ΑΟ Μυκόνου και Άνω Μερά appeared first on Mikriliga.com.

Πηγή: mikriliga.com