Μια «ανάσα» από την σωτηρία η Δήμητρα, ψάχνει την… ανατροπή και την παραμονή η Δόξα!

Δήμητρα Γιάννουλης και Δόξα Αργυροπουλίου έμειναν στο 1 – 1 του πρώτου ημιχρόνου, με την Δήμητρα Γιάννουλης να απέχει δύο βαθμούς από την παραμονή και την Δόξα Αργυροπουλίου να έχει πολύ… δρόμο ακόμη!

Το «Χ» έφερε την Δήμητρα Γιάννουλης στους 35 βαθμούς, δύο λιγότερους από την μαθηματική εξασφάλιση της παραμονής. Στον αντίποδα η Δόξα Αργυροπουλίου έφτασε τους 29 απέχοντας δύο βαθμούς από την ζώνη του υποβιβασμού και παίζοντας τα… ρέστα της, τις τελευταίες δύο αγωνιστικές με Μαυροβούνι και Ολυμπιακό Αμπελιάς.

Το σκορ για τους γηπεδούχους άνοιξε με την συμπλήρωση μισής ώρας αγώνα ο Καρβούνης, εκμεταλλευόμενος κάθετη πάσα του Αντώνη Ραμάι και από θέση τετ – α – τετ κέρδισε τον Ξύτσα για το 1 – 0.

Πριν το ημίχρονο όμως οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν και ισοφάρισαν το παιχνίδι, χάρις σε απευθείας εκτέλεση φάουλ του Φορτούνα, με το 1 – 1 να είναι τόσο το σκορ του πρώτου μέρους όσο και το τελικό, παρά το γεγονός πως οι γηπεδούχοι στο 77′ είχαν δοκάρι σε κεφαλιά του Καρβούνη.

Οι Συνθέσεις

Δήμητρα Γιάννουλης (Αχιλλέας Μανάκας): Κοτλής, Αρσένης, Σιαπάκος, Κουρούτσαλης, Αμπατζίδης, Τάφα, Μπάμπαλης, Μπάκος (85′ Μαντζαφλάρας), Ραμάι, Καρβούνης, Χατζηγρηγορίου (80′ Τσακνάκης).

Δόξα Αργυροπουλίου (Στέλιος Μπαχτσιβάνος): Ξύτσας, Γουναράς, Παραφέστας, Μπουζούκας, Μπαμπάκος, Φορτούνας, Σακοράφας (46′ Τζατζάκης), Σαμπανλάρι (77′ Καραλής), Καλόγηρος, Βασιλειάδης, Μπέλτσιος.

Διαιτητική Τριπλέτα
Στάικος, Γκαρέλης, Νάκας.