Μια ανάσα από τον Μακ ο ΠΑΟΚ!

Στην τελική ευθεία μπαίνει την Τρίτη (04/07) το θέμα της απόκτησης του Ρόμπερτ Μακ. Στη Ρωσία κάνουν λόγο για οριστική συμφωνία ΠΑΟΚ με Ζενίτ! ΑΠΟΣΤΟΛΗ-ΧΟΡΣΤ: ΣΤΑΥΡΟΣ ΣΟΥΝΤΟΥΛΙΔΗΣ

Το θέμα της απόκτησης του Σλοβάκου μεσοεπιθετικού βρίσκεται στα… τελειώματά του. Η συμφωνία του με τον ΠΑΟΚ είναι δεδομένη, ωστόσο αυτό που απομένει είναι οι δύο ομάδες να συμφωνήσουν στο οικονομικό μέρος.

Ο «Δικέφαλος» θα καλύψει ένα σεβαστό κομμάτι του συμβολαίου του, μ’ ένα ποσό κοντά στα 800.000 ευρώ, αλλά θα πρέπει να υπάρξει συμφωνία με τη Ζενίτ και στο θέμα της οψιόν αγοράς, που θα μπει για το ενδεχόμενο ο ποδοσφαιριστής να αποκτηθεί εκ νέου από την ομάδα της Θεσσαλονίκης.

Μπορεί ακόμη και την Τρίτη (04/07) να προχωρήσουν οι συζητήσεις ανάμεσα στις δύο πλευρές και να ανακοινωθεί και επίσημα η επιστροφή του Ρόμπερτ Μακ στην Τούμπα.

Πριν από λίγες ώρες η ρωσική ιστοσελίδα «express.ru» ανέφερε ότι υπάρχει οριστική συμφωνία μεταξύ του ΠΑΟΚ και της Ζενίτ, με την οψιόν αγοράς να ορίζεται στα 2 εκατομμύρια ευρώ.

Δεν αποκλείεται μέσα στις επόμενες ημέρες, ίσως την Τετάρτη ή την Πέμπτη, ο Μακ να βρίσκεται στο Χορστ της Ολλανδίας και να ακολουθήσει μέρος από το βασικό στάδιο της προετοιμασίας.

Πηγή: gazzetta.gr