Μια γιορτή του Λαρισινού Μπάσκετ

Με πλήρη επιτυχία στέφθηκε και το 2ο All Star Game Λάρισας το οποίο διοργανώθηκε από όλες τις ομάδες του Νομού Λάρισας σε συνεργασία με την ΕΣΚΑΘ και την Περιφέρεια Θεσσαλίας.

Το παρών στο κλειστό Γυμναστήριο Νεάπολης έδωσαν περίπου 600 φίλαθλοι του μπάσκετ το οποίο ήταν και το μοναδικό μελανό στοιχείο της βραδιάς, και αυτό γιατί η περσινή διοργάνωση είχε αφήσει μια παρακαταθήκη 2.500 και πλέον φιλάθλων.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, οι “γαλάζιοι” ήταν οι φετινοί νικητές οι οποίοι επικράτησαν των “μπλε – σκούρων” με σκορ 93 – 85, παρά της φιλότιμες προσπάθειες του Κώστα Αθανασόπουλου ο οποίος και φέτος δεν άφησε και πάλι τίποτα να πάρει κανείς άλλος.

Συγκεκριμένα, ήταν αυτός ο οποίος αναδείχθηκε από τον κόσμο που βρέθηκε στις κερκίδες ως MVP της αναμέτρησης αλλά και αυτός ο οποίος σήκωσε και φέτος, το “αγαλματίδιο” του καλύτερου καρφώματος.

Από την άλλη μεγάλος νικητής των τριπόντων ήταν ο Χρήστος Μηλιώνης, καλαθοσφαιριστής του Αστέρα Λάρισας, ο οποίος διαδέχθηκε στον θρόνο τον Θάνο Γκανέτσα ο οποίος λόγω προβλήματος τραυματισμού δεν κατέστει δυνατό να υπερασπιστεί τον τίτλο του.

Στη βραδιά βραβεύτηκαν οι Περιφερειάρχης Θεσσαλίας, Κώστας Αγοραστός, ο Γιάννης Λάππας και ο Γιώργος Κοντονάσιος.

Βέβαια όπως και πέρυσι έτσι και φέτος, μέσω του ArenaLarissa.gr, θα έχετε την δυνατότητα να παρακολουθήσετε με κάθε λεπτομέρεια όλο το 2ο ALL STAR GAME, με ξεχωριστά κειμενάκια για καθένα περιστατικό που έλαβε χώρα.

Το μόνο που έχετε να κάνετε, είναι να παραμείνετε συντονισμένοι στο ArenaLarissa.gr