Μια νίκη πιο κοντά στην Α΄ ΕΠΣΛ, η Δήμητρα Γιάννουλης

Μια νίκη πιο κοντά στην Α΄ ΕΠΣ Λάρισας βρίσκεται η Δήμητρα Γιάννουλης, κερδίζοντας με το φτωχό πλην όμως πάντα τίμιο, 1 – 0, τον μαχητικό Κεραυνό Δρυμού, παραμένοντας στη κορυφή του 1ου Ομίλου της Α΄1 ΕΠΣ Λάρισας.

Μοναδικός σκόρερ της αναμέτρησης, ο Πάρης Μπόντε που χάρισε τη νίκη στην ομάδα της Γιάννουλης στο 87ο λεπτό, όταν αφού έκλεψε τη μπάλα, μπήκε στη περιοχή και πλάσαρε σωστά για το 1 – 0 που ήταν και το τελικό σκορ της αναμέτρησης.

Νωρίτερα στο 84′ οι φιλοξενούμενοι είχαν τη μεγάλη φάση να προηγηθούν στο σκορ με τον Παναγιώτου να χάνει… αυτό που λέμε πως… δεν χάνεται!

Έτσι η ομάδα των Χρόνη και Δουζένη έφτασαν τους 49 βαθμούς μετά από 19 αγωνιστικές και παραμένουν στο +7 από τον δεύτερο Όλυμπο Γόνων και στο +11 από τον τρίτο, Κεραυνό Δένδρων.

Οι Συνθέσεις

Δήμητρα Γιάννουλης (Νίκος Χρόνης – Θανάσης Δουζένης): Κοτλής, Σιαπάκος, Αμπατζίδης, Ντούφας, Ντόκος, Μπάμπαλης, Ραμάι (88′ Τάφα), Γκαλγκανόπουλος (70′ Σαλοκανάς), Δίχρης (46′ Παπακωνσταντίνου), Μπόντε, Καρέλας (74′ Τατσελάρι).

Κεραυνός Δρυμού (Κώστας Καζάκης): Αθανασόπουλος, Μιφτάρι, Δαχλύθρας, Ζαγκλιαβός, Κοντολάρι (80′ Ρούσι), Γκαντούνας Γ. (68′ Γκόγκουρας), Σουγλής, Παναγιώτου, Καρακώστας, Λαγιόκαπας, Κόγιος.

Διαιτητική Τριπλέτα
Κουκούλης, Κοσμάνος, Ντελέζος.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...