Μια νίκη πιο κοντά στη παραμονή η Δόξα Βλαχογιαννίου!

Μια νίκη πιο κοντά στη παραμονή στη κατηγορία βρίσκεται πλέον η Δόξα Βλαχογιαννίου που επικράτησε με 2 – 0 της Αστραπής Νέας Πολιτείας και πλέον χρειάζεται άλλους τρεις βαθμούς την τελευταία αγωνιστική των Play Out για να παραμείνει στην Α’ ΕΠΣ Λάρισας.

Τελευταία αγωνιστική η Δόξα θα παίξει μέσα στη Γιάννουλη (Κυριακή, 22/05), ενώ ο αντίπαλος του στην υπόθεση παραμονής, Αμπελωνιακός θα φιλοξενηθεί από τον Σμόλικα Φαλάνης. Αμφότεροι Γιάννουλη και Σμόλικας είναι αδιάφοροι βαθμολογικά την τελευταία αγωνιστική, μιας και έχουν εξασφαλίσει την παραμονή τους στη κατηγορία και μαθηματικά.

Η ομάδα της Δόξας πήρε το προβάδισμα στο σκορ στο 40ο λεπτό και αφού νωρίτερα ο Φαρμάκας όποτε χρειάστηκε ήταν εκεί για την Αστραπή. Στο 40′ όμως δεν κατάφερε να κερδίσει τον Γελαλή που με σουτ από πλάγια αριστερά, έστειλε τη μπάλα στην απέναντι γωνία του Φαρμάκα για το 1 – 0, που ήταν και το σκορ του πρώτου μέρους.

Στην επανάληψη και στο 56′ μάλιστα οι γηπεδούχοι έφτασαν και σε δεύτερο τέρμα. Σκόρερ αυτήν την φορά ο Σπύρος Ιωαννίδης που με σουτ μέσα από την περιοχή, κέρδισε τον Φαρμάκα για δεύτερη φορά, διαμορφώνοντας έτσι από νωρίς στην αναμέτρηση και το τελικό σκορ αυτής.

Οι Συνθέσεις

Δόξα Βλαχογιαννίου (Νίκος Φακίτσας – Νίκος Χρόνης): Γραβάνης, Παληγιάννης, Κυπαρίσσης, Φράντζας, Τσιάρας, Πέτρου, Αλεξίου (60′ Κιόρι), Λάκης (60′ Καρακίτσιος), Ιωαννίδης, Γελαλής, Γκουρομπίνος Δ.

Αστραπή Ν. Πολιτείας (Γιάννης Σιάρκος): Φαρμάκας (75′ Μασούρας), Μπόνιας, Κυρίτσης, Μπομπότης, Παπανικολάου, Μαριγκούδης, Κυριάκος (75′ Αθανασόπουλος), Καλτσάς, Βέλας (57′ Αντωνόπουλος), Σκόμπας (75′ Νταφόπουλος), Κωνσταντίνου.

Διαιτητική Τριπλέτα
Δημέρας, Νίκζας, Ρουπέλας.