Μικρός Γιαννάκης: “Χάρηκα τον τελικό επειδή πήρα όλα αυτά που ήθελα, είμαι από την πλευρά και των δύο Δικεφάλων”

Ο μικρός Γιαννάκης, που κατάφερε να βρεθεί στο Πανθεσσαλικό για τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας Novibet για να ζήσει μοναδικές στιγμές μαζί με τους παίκτες της ΑΕΚ και του ΠΑΟΚ, μίλησε για την εμπειρία του μέσω τηλεοπτικής συνέντευξής του.

Ο τελικός του Κυπέλλου Ελλάδας Novibet μεταξύ της ΑΕΚ και του ΠΑΟΚ διεξήχθη με την παρουσία λιγοστών φιλάθλων στις εξέδρες λόγω των γνωστών περιορισμών, ωστόσο υπήρχε ένα άτομο που βρέθηκε εντός γηπέδου και τράβηξε πάνω του όλα τα βλέμματα, κάνοντας άπαντες να υποκλιθούν στο μεγαλείο του και να διαπιστώσουν πόσο δύναμη μπορεί να δώσει ο αθλητισμός και το ποδόσφαιρο ειδικότερα σε ένα μικρό παιδί.

Ο λόγος για τον μικρό Γιαννάκη που βρέθηκε μαζί με τον πατέρα του στον πάγκο του ΠΑΟΚ για να βγάλει φωτογραφίες μαζί με τα ινδάλματά του αλλά και ο οποίος πρωταγωνίστησε επίσης στους πανηγυρισμούς των παικτών της ΑΕΚ, με τον νεαρό φίλο του Δικεφάλου του Βορρά να μιλάει στο “Action 24” και να δίνει λεπτομέρειες για το πώς μπόρεσε να κάνει το όνειρό του πραγματικότηα.

“Είχαμε μία εκδήλωση για την ημέρα ευαισθητοποίησης ατόμων με αναπηρία και έρχεται η μαμά μου κάοια στιγμή στο γήπεδο και μου λέει ότι “είδα τον αντιπεριφερειάρχη”. Της λέω “και τι μου το λές; “Να πας να ζητήσεις προσκλήσεις για τον τελικό”. Και εγώ έτσι πήρα το θάρρος και πήγα και του το ζήτησα και μετά από μερικές ώρες πήρε τηλέφωνο τη μητέρα μου και μου είπε ότι θα πάω στον τελικό.

Το χάρηκα διότι πήρα όλα αυτά που ήθελα. Αισθάνθηκα πάρα πολύ ωραία, το χάρηκα. Είμαι από την πλευρά και των δύο Δικεφάλων διότι η μαμά μου είναι ΑΕΚ, και ο αδερφός μου και η γιαγιά μου και ο παππούς μου. Τον μπαμπά τον έκανα εγώ ΠΑΟΚ. Να φανταστείτε ότι ο πατέρας μου δεν ασχολιόταν καθόλου με το ποδόσφαιρο και μόλις του είπα ότι είμαι εγώ ΠΑΟΚ, θέλησε να γίνει και αυτός”, δήλωσε μεταξύ άλλων.

Πηγή: Sport24.gr