Μιλγουόκι Μπακς: Ο Τζόρνταν Κλάρκσον μπήκε στο στόχαστρο του Τζον Χορστ

Οι Μιλγουόκι Μπακς δεν λένε όχι σε μια καλή ανταλλαγή, με δημοσιεύματα στις ΗΠΑ να τους συνδέουν εσχάτως με τον Τζόρνταν Κλάρκσον των Γιούτα Τζαζ.

Οι Μιλγουόκι Μπακς θέλουν να κάνουν πρωταθλητισμό γι ακόμη μια χρονιά, να φτάσουν μέχρι το τέλος του δρόμου στην Ανατολή και να διεκδικήσουν το δεύτερο δαχτυλίδι σε μια τριετία. Το έργο τους δεν είναι εύκολο, πλην όμως υπάρχει η διάθεση για να ενισχυθεί ακόμη περισσότερο το ρόστερ. Να γίνει μια μικρή ένεση εμπειρίας, ποιότητας και… βάθους, κοιτάζοντας μακριά στη φετινή αγωνιστική περίοδο.

Κάπως έτσι, ο Τζον Χορστ κύκλωσε το όνομα του Τζόρνταν Κλάρκσον. Ο 30χρονος γκαρντ είναι ένας παίκτης που αποδεδειγμένα μπορεί να εξελιχθεί σε χρήσιμο κομμάτι για μια ομάδα που κάνει πρωταθλητισμό, πλην όμως οι “Μορμόνοι” δεν μπήκαν επί της ουσίας στη διαδικασία διαπραγμάτευσης, αφού τα “Ελάφια” προσέφεραν ως αντάλλαγμα τον Τζορτζ Χιλ.

Όπως και να έχει, η συγκεκριμένη κίνηση του GM του Μιλγουόκι φανερώνει πως στο Fiserv Forum έχουν τη διάθεση να ανακατέψουν ελαφρώς την τράπουλα και να ενισχυθούν, εν όψει της έναρξης της νέας αγωνιστικής περιόδου στο ΝΒΑ.

Πηγή: Sport24.gr