Μιλλούση: “Λάθος η διατύπωση του Λευτέρη, αυτό είναι κάτι που δεν τον αντιπροσωπεύει”

Το βράδυ της Πέμπτης (22/10) ο Λευτέρης Πετρούνιας μιλώντας στον ΑΝΤ1 ζήτησε συγγνώμη για τη δήλωση που έκανε στο περιθώριο ενός κοσμικού event για το κίνημα #metoo στον χώρο του αθλητισμού.

Η σύζυγός του Βασιλική Μιλλούση μίλησε για το θέμα και δεν έκρυψε την στεναχώρια της για την τροπή που πήρε η υπόθεση. Ξεκαθάρισε ότι η διατύπωση του Λευτέρη Πετρούνια ήταν λάθος και πως όλο αυτό δεν τον αντιπροσωπεύει.

Παράλληλα, επεσήμανε ότι από την πρώτη στιγμή τόσο η ίδια, όσο και ο Ολυμπιονίκης των κρίκων έχουν σταθεί στο πλευρό των θυμάτων οποιασδήποτε μορφής βίας όπως για παράδειγμα

Αναλυτικά όσα δήλωσε στο “Happy Day”: “Ο Λευτέρης πέρα από κάθε επιτυχία που έχει, είναι καλός άνθρωπος. Αυτό είναι κάτι που δεν τον αντιπροσωπεύει. Έκανε μια εντελώς λάθος διατύπωση σε μια συνέντευξη που όλοι μας, είμαι σίγουρη, έχουμε έρθει σε αυτή την κατάσταση. Να έρθουν με ένα μικρόφωνο μπροστά σου, την ώρα που έχεις περάσει ένα βράδυ, είναι αργά και είσαι κουρασμένος να σου κάνουν μια τόσο σημαντική ερώτηση. Για ένα τόσο σημαντικό ζήτημα που είμαστε οι πρώτοι που έχουμε σταθεί στο #metoo και στη Σοφία Μπεκατώρου που είναι φίλη μας.

Είμαι πάρα πάρα πολύ στεναχωρημένη. Νομίζω πως πέρασα μία από τις πιο δύσκολες ημέρες της ζωής μου. Μετά τους χαμούς των γονιών μου, αυτό που συνέβη χθες είναι ό,τι χειρότερο έχω ζήσει”

Δείτε το σχετικό στιγμιότυπο

Πηγή: Sport24.gr