Μιλουτίνοφ: «Με βοήθησαν Σφαιρόπουλος – Τόμιτς, όνειρο να παίζω με Σπανούλη – Πρίντεζη – Παπανικολάου»

Ο Νίκολα Μιλουτίνοφ μίλησε στην κάμερα της Euroleague για το πόσο οικεία νιώθει στον Ολυμπιακό, αλλά και για την εξέλιξή του.

Ο σέντερ των Πειραιωτών είπε αρχικά: «Όταν ήρθα εδώ, με βοήθησε πολύ ο κόουτς Σφαιρόπουλος και ο συνεργάτης του, Μίλαν Τόμιτς, που είναι από τη Σερβία. Μου μιλούσαν πολύ κι αυτό ήταν πολύ βοηθητικό».

Για τη συνύπαρξή του με τους Σπανούλη – Πρίντεζη – Παπανικολάου ανέφερε: «Είναι κάτι για το οποίο θα μιλάω σε 20-30 χρόνια. Ήταν όνειρό μου να παίξω μαζί τους και είμαι πολύ χαρούμενος που πέτυχα αυτόν τον στόχο μου».

Μάλιστα, έκανε ξεχωριστή αναφορά στον «Παπ», λέγοντας: «Με βοηθά πολύ. Είναι από τους ανθρώπους που μου έδωσαν ώθηση, με έκαναν να νιώσω οικεία εδώ. Θα είναι φίλος μου για πάντα».

Από την μεριά του, ο Κώστας Παπανικολάου υποστήριξε: «Ο Νίκολα κάνει σπουδαία δουλειά. Η εργατικότητά του και η αφοσίωσή του τον έφεραν σε αυτό το επίπεδο, να είναι ένας από τους καλύτερους σέντερ της Euroleague».

Για την πρόοδό του, ο Σέρβος σέντερ δήλωσε: «Νομίζω ότι βελτιώνομαι κάθε χρόνο. Με νοιάζει μόνο η ομάδα, όμως, και θα κάνω ο,τι περνά από το χέρι μου για να τη βοηθήσω να είναι επιτυχημένη».

Τη δική του άποψη εξέφρασε και ο Βασίλης Σπανούλης: «Είναι ένας από τους καλύτερους, αν όχι ο καλύτερος, σέντερ της Euroleague. Έχει όλο το μέλλον μπροστά του. Του λέω καθημερινά ότι πρέπει να δουλεύει σκληρά για να γίνει η καλύτερη εκδοχή του εαυτού του».

Πηγή: gazzeta.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...