
Μοίραζε γκολ ο Μπέτσης – Βρήκε σκόρερ στο πρόσωπο του Πράπα ο ΑΟΜ!
Συνέχεια στα θετικά αποτελέσματα έδωσε ο ΑΟΜ, αφού μετά τον βαθμό στα Φάρσαλα στην πρεμιέρα της Α’ ΕΠΣ Λάρισας, ήταν εντυπωσιακός και απέναντι στον Οικονόμο Τσαριτσάνης, του οποίου και επικράτησε με 3 – 0. Δύο ασσίστ ο Μπέτσης, ο Πράπας σκόραρε για δεύτερο παιχνίδι και «κλείδωσε» την νίκη των «πετεινών».
Έπειτα από ένα «άσφαιρο» πρώτο ημίχρονο, στην επανάληψη οι γηπεδούχοι βρήκαν τον δρόμο προς τα δίχτυα του Οικονόμου τρεις φορές!
Αρχικά στο 55′ ο Θύμιος Μπέτσης με εκτέλεση κόρνερ βρήκε τον Γιάννη Αθανασιά που με κεφαλιά κέρδισε τον αντίπαλο γκολκίπερ του Οικονόμου και άνοιξε τον δρόμο προς την νίκη για τους «πετεινούς».
Πριν κοπάσουν οι πανηγυρισμοί, οι παίκτες του Δημήτρη Κουκουλιάφκα βρήκαν και δεύτερο τέρμα. Την ασσίστ έκανε και πάλι ο Θύμιος Μπέτσης, αυτήν την φορά στον Πράπα, ο οποίος δεν λάθεψε από θέση βολής δίνοντας στην ομάδα του «αέρα» δύο τερμάτων, πετυχαίνοντας και το δεύτερό του τέρμα στη σεζόν.
Στο 68ο λεπτό ο Δημήτρης Μπάγκας αφού προωθήθηκε με σουτ μέσα από την μεγάλη περιοχή κέρδισε τον Νέστορα Δραχαλίβα για το τελικό 3 – 0 του Α.Ο.Μ.
Οι Συνθέσεις
Α.Ο. Μαυροβουνίου (Δημήτρης Κουκουλιάφκας): Ριζόπουλος Αν., Μπάγκας Δ., Μπάγκας Κ. (79′ Θάνος), Κολιοφούτης, Αθανασιάς, Κακαζούκης, Μπατζέλας Β. (79′ Τατσέλος), Μπατζέλας Ν., Μπέτσης (79′ Ριζόπουλος Δ.), Φακίτσας (57′ Ράχης), Πράπας (63′ Ακριβόπουλος).
Οικονόμος Τσαριτσάνης (Γιώργος Λυκοκώστας): Νούσιας (46′ λ.τ. Δραχαλίβας Ν.), Γεωργούλης (60′ Λαγιόκαπας), Μπουμπουνάρας, Αυλογιάρης, Αλεξόπουλος, Μιφτάρι (67′ Μουλτσιάς Δ.), Ντούφας, Πάτσης (46′ Καραμπίνας), Κίτσιος, Δραχαλίβας Αστ. (77′ λ.τ. Δρυστέλλας), Πούτας.
Διαιτητική Τριπλέτα
Κοντογιώργος, Στάικος, Μάνος.