Μοιράστηκαν βαθμούς & εντυπώσεις στη Φαλάνη

Χωρίς νικητή και χωρίς γκολ, ολοκληρώθηκε το ματς ανάμεσα σε Σμόλικα Φαλάνης και Κίσσαβο Συκουρίου, στο ματς που άνοιξε την αυλαία της 7ης αγωνιστικής της Α’ ΕΠΣ Λάρισας.

Έτσι, μετά από αυτό το αποτέλεσμα οι δύο ομάδες πρόσθεσαν από έναν βαθμό στη συνολική τους βαθμολογία. Πιο συγκεκριμένα, ο Σμόλικας Φαλάνης έφτασε τους εφτά βαθμούς για τη φετινή αγωνιστική περίοδο, ενώ από την άλλη, ο Κίσσαβος Συκουρίου έφτασε τους οχτώ βαθμούς για φέτος.

Ήταν ένα παιχνίδι που διεξήχθη σε έναν πολύ κακό αγωνιστικό χώρο, κάτι που δεν βοηθούσε καθόλου τις προσπάθειες των ποδοσφαιριστών. Έτσι όσο και αν προσπάθησαν στο πρώτο μέρος οι παίκτες των δύο ομάδων δεν κατάφεραν να δημιουργήσουν επικίνδυνες καταστάσεις μπροστά από αντίπαλα «καρέ».

Στο δεύτερο ημίχρονο το ματς πήγε όπως ήταν λογικό, στο πάθος και στη δύναμη, με αρκετά δυνατά μαρκαρίσματα και από τις δύο πλευρές. Μάλιστα στην «εκπνοή» της αναμέτρησης ο Πλιάγκας, αντίκρισε τη δεύτερη κίτρινη κάρτα από τον διαιτητή Νίτσα και έτσι αποβλήθηκε από τη συνέχεια του αγώνα.

Τίποτα όμως δεν άλλαξε, παρά την αριθμητική ανισορροπία και το τελικό σφύριγμα του διαιτητή, βρήκε τις δύο ομάδες να αναδεικνύονται ισόπαλες χωρίς σκορ.

Οι Συνθέσεις

Σμόλικας Φαλάνης (Νίκος Παπανικολάου): Γραβάνης, Γκιόνα, Σκούπρας, Ντανίκας, Τάφα, Γούτος, Νερπιέτρι (70′ Βογιατζής), Μπάκος, Γκαλμπογκίνης, Χαζίζι, Ντούρας (65′ Ζιώγας).

Κίσσαβος Συκουρίου (Απόστολος Τσιανάκας): Γιάκου, Λανάρας, Κουλουκτσής, Αγγελής, Βελής, Νεμπεγλέρας (73′ Τσίκος), Χάμος, Κορδέλλας, Φαρμάκας (46′ Πλιάγκας), Τζιούρας (62′ λ.τ. Ραμάι), Τριανταφύλλου (46′ Κώτσιας).

Διαιτητική Τριπλέτα
Νίτσας, Μάνος, Νάκας.