Μοιράστηκαν βαθμούς & εντυπώσεις στο «Κουκολίτσιος – Μουσιάρης»

Πύρρος και Ατρόμητος Αγίων Αναργύρων αναδείχθηκαν ισόπαλοι στη πρεμιέρα του πρωταθλήματος με σκορ 1 – 1, σε αγώνα που διεξήχθη το απόγευμα της Κυριακής στο γήπεδο «Κουκολίτσιος – Μουσιάρης».

Αν και προηγήθηκε ο Πύρρος στον αγώνα στο 34ο λεπτό με τον Ντάνιελ Σάρρα, οι Άγιοι Ανάργυροι είχαν την απάντηση στο 90′ με τον Χρήστο Κολοβό και έτσι οι δύο σύλλογοι πήραν από ένα βαθμό.

Στο 34ο λεπτό του αγώνα ο Ντάνιελ Σάρρα με όμορφη απευθείας εκτέλεση φάουλ έβαλε μπροστά τους γηπεδούχους στο σκορ και οι φιλοξενούμενοι ισοφάρισαν στο τελευταίο λεπτό του αγώνα.

Με τη συμπλήρωση των ενενήντα λεπτών αγώνα, οι Άγιοι Ανάργυροι κέρδισαν πέναλτι σε χέρι αμυντικού των γηπεδούχων και ο Χρήστος Κολοβός με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι έδωσε τον βαθμό στην ομάδα του.

Οι Συνθέσεις

Πύρρος (Δημήτρης Βλάχος): Ξύτσας, Μαρούδης, Τσάκουλης (83′ Τσάτος), Λέτσιος, Κάτσης, Τζιόγκας, Δημόπουλος (83′ λ.τ. Λεσάι), Αλλιάι, Μπούζο (79′ λ.τ. Αγκόλι), Νικούλης, Σάρρα (71′ Μάρης).

Ατρόμητος Αγίων Αναργύρων (Γιάννης Τσιφλίζογλου): Καραποστόλης, Ντουρουντάκης, Αντωνίου, Δολιάνης, Κατσογιάννης (65′ Μπακαρτζής), Κολοβός, Παναγιώτου, Δοξαριώτης (75′ Τζεμολάρι), Μπελάγιας (62′ Μακρής), Τσιρβούλης, Δάσσιος.

Διαιτητική Τριπλέτα
Βασιλός, Καραθάνος, Σιαπλούλης.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...