Μοιράστηκαν τον βαθμό αλλά και τις εντυπώσεις

Σε ένα ποιοτικό και με καλό ρυθμό παιχνίδι, παρά το χαμηλό της κατηγορίας (Γ΄ τοπικό), Νίκη Μιχαήλ και Αναγέννηση Ευαγγελισμού, αναδείχθηκαν ισόπαλοι στο γήπεδο των Πλατανουλίων (έδρα Νίκης Μιχαήλ από φέτος) με 2 – 2.

img_1807

Οι γηπεδούχοι ήταν εκείνοι που πήραν προβάδισμα στο σκορ στο 22ο λεπτό με πέναλτι που κέρδισε ο Άγγελος Καραναστάσης και εκτέλεσε εύστοχα ο Χρήστος Κωφός. Παρά το ότι οι φιλοξενούμενοι πίεζαν καθ΄ όλη την διάρκεια του πρώτου μέρους, Ο Γκουρομπίνος κράτησε ανέπαφη την εστία του στα πρώτα 45′, στέλνοντας τις δύο ομάδες στα αποδυτήρια με το 1 – 0.

img_1798

img_1802

Στην επανάληψη η Αναγέννηση κατάφερε να φέρει το ματς στην ισοπαλία με τον Νίκο Λιούρα. Ο Δημήτρης Ντόκος γύρισε την μπάλα στον Νίκο Λιούρα που πέτυχε το παρθενικό του τέρμα στην αναγέννηση της Αναγέννησης Ευαγγελισμού (είχε τέσσερα χρόνια που απείχε από τις βαθμολογίες της ΕΠΣ Λάρισας).

img_1809

Ο Νίκος Λιούρας αφού πήρε το “βάπτισμα του πυρός” στο 64′ πέτυχε και δεύτερο τέρμα, βάζοντας την ομάδα του Χρήστου Κοτύλη σε θέση οδηγού στην αναμέτρηση. Αυτήν την φορά τα δύο αδέρφια Λαβρέντης και Νίκος Λιούρας συνεργάστηκαν άψογα και ο δεύτερος έκανε το 1 – 2.

img_1814

Οι γηπεδούχοι όμως κατάφεραν να φέρουν το παιχνίδι και πάλι στην ισοπαλία χάρις σε κοντινή προβολή του Άγγελου Καραναστάση, που επωφελήθηκε από κόντρες στην περιοχή του Χανανά, πετυχαίνοντας το τελικο 2 – 2 και μοιράζοντας από έναν βαθμό σε κάθε ομάδα στην πρεμιέρα του 2ου Ομίλου της Γ΄ ΕΠΣ Λάρισας.

img_1818

img_1822

Οι Συνθέσεις

Νίκη Μιχαήλ (Ζήσης Γεράσης): Γκουρομπίνος, Μπατζογιάννης (46′ Παπακωνσταντίνου), Κουτσάκης, Μήλιος, Ραπτόπουλος, Μερτζανίδης, Καραναστάσης, Κωφός, Γραβάνης (64′ Κουρσοβίτης), Μπζιώτας (57′ Γκρόζος), Καραφύλλης.

img_1841

img_1825

Αναγέννηση Ευαγγελισμού (Χρήστος Κοτύλης): Χανανάς, Τσάτσος (38′ Φάκας), Μουταφίδης (85′ Τόλιος), Καζάκης (46′ Λιούρας Λ.), Ντόκος Ι., Ράντζας, Σιαμαντούρας, Ντόκος Δ., Λιούρας Ν., Καρέλας, Κοτύλης Γ.

img_1835

Διαιτητική Τριπλέτα
Μίχος, Τάνας, Δημακόπουλος.