Μοιρασιά στο Βιολογικό!

Ισόπαλοι με τελικό σκορ το 1 – 1 αναδείχθηκαν Δόξα Βαλανίδας και Ακαδημία Τυρνάβου, στο πλαίσιο της 18ης και τελευταίας Αγωνιστικής της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος του 1ου Ομίλου της Β’ ΕΠΣ Λάρισας, με τις δύο ομάδες να συμμετέχουν πλέον στα PlayOut του ομίλου.

Οι φιλοξενούμενοι ήταν αυτοί που κατάφεραν να πάρουν κεφάλι στο σκορ, εκμεταλλευόμενοι πρώτοι μία από τις ευκαιρίες που τους παρουσιάστηκαν. Ήταν το 8ο λεπτό, όταν ο Γιατσάι βρήκε τον Παπαδόπουλο και αυτός από κοντά έκανε το 0 – 1.

Η απάντηση τη Δόξας Βαλανίδας δεν άργησε και πολύ να έρθει. Καθώς λίγα λεπτά αργότερα και πιο συγκεκριμένα στο 17ο λεπτό, ο Βαρσάμης έπειτα από ασσίστ του Καραγιάννη δεν άφησε την ευκαιρία να πάει χαμένη, νίκησε τον Έξαρχο και ισοφάρισε σε 1 – 1, αφήνοντας τα πάντα ανοιχτά για τη συνέχεια.

Για να φτάσουμε στο 32ο λεπτό της αναμέτρησης, όταν ο αγώνας διεκόπη για αρκετά λεπτά, χωρίς να φέρει ευθύνη καμία από τις δύο ομάδες. Καθώς, ο διαιτητής της αναμέτρησης, Γιάννης Ρουπέλας, τραυματίστηκε με αποτέλεσμα να μη μπορεί να συνεχίσει. Έτσι μετά από αρκετά λεπτά, αποφασίστηκε το ματς να συνεχιστεί με διαιτητή έναν εκ των δύο βοηθών (Βαγγέλη Καραμαγκιόλα) και την εναπομείνασα βοηθό (Τάνια Κουτίνα) μόνης της… για τη μία πλευρά του γηπέδου, έπειτα από συμφωνία των δύο ομάδων.

Παρόλα αυτά, στη συνέχεια του παιχνιδιού δεν είχαμε κάτι άλλο, το οποίο να… «τάραξε» την ομαλή εξέλιξη του παιχνιδιού. Στο δεύτερο μέρος, παρά τις προσπάθειες των ποδοσφαιριστών των δύο ομάδων και τις ευκαιρίες που τους παρουσιάστηκαν, κανένας δεν κατάφερε να σκοράρει, με το 1 – 1 να μένει μέχρι το τελικό σφύριγμα.

Ως ArenaLarissa.gr να ευχηθούμε στον Γιάννη Ρουπέλα ταχεία ανάρρωση και γρήγορη επιστροφή στα γήπεδα!

Τα Γκολ

0 – 1 8′ Παπαδόπουλος.
1 – 1
17′ Βαρσάμης.

Οι Συνθέσεις

Δόξα Βαλανίδας (Βαγγέλης Μάνος): Μελετιάδης, Βαρσάμης, Ντούφας, Μαβίδης, Τέλιος Ι.Γ., Αδάμου (51′ Δαούλας), Θάνος (62′ Τέλιος Ι.Δ.), Γκαλαφάγκας, Μαντζαφλάρας, Ρακιντζόγλου, Καραγιάννης.

Ακαδημία Τυρνάβου (Νίκος Κεχαγιάς): Έξαρχος (73′ λ.τ. Ντούτσι), Γιατσάι, Γκουλέτσας, Τσακνάκης, Παπαχατζής Β., Λυμπίκης, Δάσκαλος, Καραστέργιος, Παπαδόπουλος, Σακούτσιος, Ζαμπακίκας.

Διαιτητική Τριπλέτα
Ρουπέλας, Κουτίνα, Καραμαγκιόλας.