“Μοιρασιά” στους Αγίους Αναργύρους

Δίχως σκορ και δίχως νικητή ολοκληρώθηκε η αναμέτρηση μεταξύ Ατρόμητο Αγίων Αναργύρων και Ολυμπιακού Αμπελιάς στην έδρα του πρώτου.

img_0427

Αυτός ήταν ο πρώτους βαθμός για τους γηπεδούχους στο φετινό πρωτάθλημα της Α΄1 ΕΠΣ Λάρισας, ενώ για την Αμπελιά ήταν η δεύτερη συνεχόμενη ισοπαλία στα δύο πρώτα ματς της φετινής χρονιάς.

img_0431

Ο αγώνας δεν είχε πολλές φάσεις, όμως και οι δύο οι ομάδες αν ήταν πιο αποτελεσματική θα μπορούσε να είχε “κλέψει” τη νίκη. Για τους Αγίους Αναργύρους είχαν χαμένες ευκαιρίες οι Δήμος και Μπακαρτζής.

img_0446

Από την άλλη για τους φιλοξενούμενους δεν μπόρεσαν να βρουν στόχο στις φάσεις που πρωταγωνίστησαν οι Λέτσος και Λευτέρης Δενελέβας. Έτσι το τελευταίο σφύριγμα της λήξης βρήκε τις δύο ομάδες ισόπαλες με 0 – 0.

img_0458

Να σημειώσουμε πως οι γηπεδούχοι από το 60ό λεπτό της αναμέτρησης αναγκάστηκαν να αγωνιστούν με παίκτη λιγότερο, καθώς αποβλήθηκε από τον διαιτητή ο Γιάννης Βιλανάκης με δεύτερη κίτρινη κάρτα.

img_0470

Οι Συνθέσεις

img_0415

Άγιοι Ανάργυροι (Γιώργος Παπαντωνίου):  Παυλόπουλος, Τίκας, Βιλανάκης, Τσιφλίζογλου, Πλιάγκας (80′ Τζεμολάρι), Μπακαρτζής, Μούμος, Κουμπούρας (70′ Γκούγκλας), Ευαγγέλου, Γάκης, Δήμος (75′ λ.τ. Ρουμελιώτης).

img_0410

Αμπελιά (Σταύρος Σταμπουλής): Μπράνος, Νιαρίτης, Σπαθαριώτης, Καραγγέλης, Τσάνος (46′ Νιαρίτης Ν.), Παναγιωτόπουλος (80′ Δημακόπουλος), Λέτσος, Σκλαπάνης, Δενελέβας Λ., Κουλάκογλου, Τζίμας (65′ Δεμίρης).

img_0404

Διαιτητική Τριπλέτα
Αγγελούλης, Τσατσαρώνης, Μάνος.