Μοιρασιά στο Βλαχογιάννι

Από έναν βαθμό (1 – 1) και κυρίως της εντυπώσεις της πρεμιέρας μοιράστηκαν στο Βλαχογιάννι η ομώνυμη Δόξα με τον Α.Ο. Μαυροβουνίου.

Το συγκρότημα του Νίκο Φακίτσα πήρε το προβάδισμα στο 62′ με «δράστη» τον Γιάννη Μπάκο και αφού νωρίτερα προηγήθηκε συνεργασία των Αλεξίου και Γελαλή. Αξίζει να σημειωθεί πως νωρίτερα στην ίδια φάση ο Μπάκο είχε σημαδέψει το δοκάρι της εστίας του Μαυροβουνίου.

Η ισοφάριση για τους «πετεινούς» ήρθε στο 75′ από στατική φάση. Ο Θύμιος Μπέτσης εκτέλεσε κόρνερ και ο Κωνσταντίνος Μπάγκας με κεφαλιά έφερε το παιχνίδι και πάλι σε ισορροπία.

Στα «χασομέρια» ο Δημήτρης Μπάγκας των φιλοξενουμένων θα μπορούσε από θέση τετ – α – τετ να δώσει την νίκη στους «πετεινούς», όμως το πλασέ του πέρασε άουτ.

Οι γηπεδούχοι είχαν και αυτοί τις στιγμές τους για να πάρουν την νίκη, κυρίως με προσπάθειες των Φακίτσα, Αλεξίου και Γελαλή, καμιά από αυτές όμως δεν καρποφόρησε και το 1 – 1 έδωσε στις δύο ομάδες από έναν βαθμό. Αυτόν της ισοπαλίας.

Οι Συνθέσεις

Δόξα Βλαχογιαννίου (Νίκος Φακίτσας): Γραβάνης, Πατσής, Παληγιάννης, Φράντζας, Κυπαρίσσης, Φουρκιώτης, Γκουρομπίνος (17′ λ.τ. Μπάκος), Κοντοθανάσης, Φακίτσας, Γελαλής, Αλεξίου.

Α.Ο. Μαυροβουνίου (Βασίλης Μπακογιάννης): Ριζόπουλος, Ντούρας (46′ λ.τ. Παπαμάνος), Κολιοφούτης, Μπάγκας Κ., Καραμπίνας, Μπατζέλας Ν. (10′ λ.τ. Μπέτσης), Μπατζέλας Β., Πίρε (60′ Εμμανουήλ), Κακαζούκης (60′ Πασάς), Μαγγόλας (46′ Αντωνούλης), Μπάγκας Δ.

Διαιτητική Τριπλέτα
Φακής, Νίκζας, Μπλιώνας.