“Μοιρασιά” στο Κιλελέρ!

Δίχως νικητή και δίχως σκορ ολοκληρώθηκε η αναμέτρηση μεταξύ Κιλελέρ και Νεάπολης, με τις δύο ομάδες να μοιράζονται τον βαθμό της ισοπαλίας.

Μετά και από αυτή την ισοπαλία το γηπεδούχο σήμερα Κιλελέρ παρέμεινε στη τελευταία θέση της βαθμολογικής κατάταξης με 8 βαθμούς, σε ισοβαθμία με την Αναγέννηση Πουρναρίου. Από την άλλη η Νεάπολη βρίσκεται στην 11η θέση με 15 βαθμούς.

Στον αγώνα τώρα, φαινόταν πως όποια ομάδα σκόραρε θα έπαιρνε και τους τρεις βαθμούς. Ωστόσο καμία ομάδα δε το κατάφερε. Παρόλο που για το Κιλελέρ είχαν κάποιες ευκαιρίες οι Γούσης, Χατζής και Κουσιώρας. Αλλά δεν ήταν μόνο αυτές οι φάσεις.

Καθώς και η Νεάπολη έφτασε κοντά στο γκολ. Έχοντας κάποιες χαμένες ευκαιρίες με τους Ζαφειράκη, Δαλαμπύρα και Χαρούλη. Έτσι το 0 – 0 παρέμεινε μέχρι το τέλος και οι δύο ομάδες να παραχωρούν μία “λευκή” ισοπαλία.

Οι Συνθέσεις

Α.Ε. Κιλελέρ (Δημήτρης Δανιλούλης): Κουκουφίκης, Κοκότσικας, Ζιόμπουρας Αθ., Γουρνάρης, Παλάσκας, Γκέκας, Παπαδημητρίου, Ζιόμπουρας Απ. (70′ Τζουρτζουκλής), Κουσιώρας, Χατζηλαδάς (60′ Χατζής), Γούσης.

Νεάπολη (Μπάμπης Μπακαρός): Παναγιωτόπουλος, Μανδραβέλης, Αβραμούλης, Ζάρρας, Κοσμάς, Μπουχλαριώτης, Μπέης, Δαλαμπύρας, Ζαφειράκης, Ευαγγέλου (75′ Ηλίας), Χαρούλης.