Μουρίνιο: “Μία ημέρα θα αφήσω την Ρόμα, πάνω από τα τρόπαια αυτό που μετράει είναι η ενότητα”

Η κατάκτηση του Conference League άφησε μία απίστευτα γλυκιά γεύση στο φινάλε της σεζόν για την Ρόμα, με τον Ζοζέ Μουρίνιο να αποθεώνει όλους τους παίκτες του μέσω Instagram και να ζητάει από τον κόσμο των τζαλορόσι να είναι πάντα ενωμένος.

Ο Ζοζέ Μουρίνιο οδήγησε την Ρόμα σε μία ευρωπαϊκή κορυφή για πρώτη φορά μετά από 61 χρόνια και γέμισε με ευτυχία τους οπαδούς των τζαλορόσι, με τον ίδιο να μην έχει σταματήσει να σκέφτεται αυτή την ιστορική επιτυχία, την κατάκτηση του Conference League στα Τίρανα με το 1-0 επί της Φέγενορντ το βράδυ της Τετάρτης.

Βρήκε μάλιστα έναν τρόπο για να διοχετεύσει τα συναισθήματά του, με τον Πορτογάλο να δημοσιεύει ανάρτηση από καρδιάς μέσα στον προσωπικό λογαριασμό του στο Instagram, αποθεώνοντας όλους τους παίκτες του και στέλνοντας μήνυμα στους επικριτές του, ζητώντας παράλληλα ενότητα από εδώ και πέρα.

“Οι αναμνήσεις μένουν για πάντα και η ιστορία δεν μπορεί να διαγραφεί. Για μένα αυτά είναι εκπληκτικά και αξέχαστα συναισθήματα αλλά θα πρέπει να σκεφτώ “τι μένει μετά”…

Πριν από αυτό, θα χρειαστεί να αγκαλιάσω άπαντες. Θα πρεπει να πω στον κόσμο ότι ευγνωμωνώ τους παίκτες μου. Όλους, από τον Ρούι (Πατρίσιο) που έπαιξε 54 ματς μέχρι τον Πιέτρο που δεν έπαιξε λεπτό.

Όμως σε αυτή την ομάδα ο κάθε παίκτης έπαιξε κάθε ματς κάθε αγώνα, αυτό είναι που δεν ξέρουν οι Αϊνστάιν του ποδοσφαίρου, δεν καταλαβαίνουν και λυπάμαι για αυτούς.

Το ποδόσφαιρο είναι αυτό που βλέπετε και αυτό που δεν βλέπετε, το ποδόσφαιρο δεν παίζεται από 11, παίζεται από πολλούς περισσότερους και εμείς ήμασταν πάρα πολλοί…

Παίκτες, προπονητές, ιατρικό επιτελείο, αναλυτές, φροντιστές, μάγειρες, οικογένειες, φίλοι, φίλοι της Ρόμα, φίλοι του Μουρίνιο και είμαι τόσο ευγνώμων σε όλους.

Κάποια μέρα θα αφήσω την Ρόμα, αυτός είναι ο νόμος του ποδοσφαίρου, όμως πάνω από τη μία ή τις περισσότερες κούπες θα ήθελα να βλέπω αυτό το σύλλογο ενωμένο από αυτό το πάθος και αυτή την αγάπη.

Δύο φωτογραφίες για να σας αγκαλιάσω όλους. Να έχετε έναν ωραίο Ιούνιο”‘, ήταν το χαρακτηριστικό του μήνυμα μέσα από τον επίσημο λογαριασμό του στο Instagram.Πηγή: Sport24.gr