Μουσειακός χώρος κόσμημα στο γήπεδο του ΠΟΕ

Ήταν ένα από τα μεγάλα του σχέδια, εκτός από την ριζική αναδιοργάνωση όλου του δημοτικού γηπέδου Ελασσόνας και το πραγματοποίησε ο Πρόεδρος του Π.Ο.Ε. Άλκης Χατζηβασίλης.

Ο Πρόεδρος του Π.Ο.Ε. Άλκης Χατζηβασίλης, που παρέλαβε την σκυτάλη από την διοίκηση του Προέδρου Άλκη Παλάγκα, είχε βάλει ως βασικό σκοπό και στόχο να αναβαθμίσει και την ιστορία του Π.Ο.Ε., σε ένα χώρο που αξίζει κάποιος να επισκεφθεί για να δει από κοντά όλη τη ζωντανή ιστορία του Ποδοσφαιρικού Ομίλου Ελασσόνας, τα τρόπαια, τα πρωταθλήματα, τα κύπελλα και φυσικά και την ιστορία του Ολοσσών και της Ποδοσφαιρικής Συνένωσης Ελασσόνας, αφού επί προεδρίας Ανδρέα Πάτση ο Π.Ο.Ε. επανήλθε στην ιστορική του ονομασία, λίγα χρόνια μετά την συνένωσή του με τον ποδοσφαιρικό γειτονικό σύλλογο που είχε τις ρίζες του στο Βαρόσι (Ολοσσών).

Έτσι επί προεδρίας Άλκη Παλάγκα και μετά από πρωτοβουλία των αντιπροέδρων Αντώνη Λιάνου και Κώστα Γκουρένα καθώς και με την απαράμιλλη αγάπη του πρώην διοικητικού μέλους επί προεδρίας Ανδρέα Πάτση, Θοδωρή Δριστέλα, συγκεντρώθηκαν τα τρόπαια και όλη η ιστορία από φωτογραφικό υλικό στα χέρια ξανά της τότε διοίκησης.

Ο Πρόεδρος Άλκης Χατζηβασίλης αφού ανέλαβε και αναδιοργάνωσε το ποδοσφαιρικό τμήμα, ολοκληρωσε και το όνειρο πολλών Ποετζήδων για έναν μουσειακό χώρο, πραγματικό κόσμημα, ώστε εκεί να μπορούν να θυμούνται οι παλιοί και να μαθαίνουν οι νέοι την τεράστια ιστορία του Π.Ο.Ε…

Πηγή: elassona884.gr