Μπάγερν και Χάμες Ροδρίγκες ανακοίνωσαν τον “χωρισμό” τους

Ο Καρλ-Χάιντς Ρουμενίγκε εξήγησε ότι δεν θα πληρωθεί η ρήτρα αγοράς, κάτι που ζήτησε ο ίδιος ο Χάμες Ροδρίγκες, ο οποίος γυρίζει αναγκαστικά στη Ρεάλ και… βλέπουμε.

Ηταν λίγο πολύ αναμενόμενο και τελικά όλα δείχνουν ότι θα γίνει και πράξη. Ο Χάμες Ροδρίγκες αποχωρεί οριστικά από την Μπάγερν και επιστρέφει στη Ρεάλ. Αυτό ουσιαστικά ανακοίνωσε με κάθε επισημότητα ο Καρλ-Χάιντς Ρουμενίγκε, ο οποίος όμως, παραδόξως, χρέωσε αυτή την απόφαση στον ίδιο τον ποδοσφαιριστή και όχι στην ομάδα του.

«Η απόφαση έχει ληφθεί. Ο Χάμες ήταν μαζί μου και με ενημέρωσε προσωπικά ότι έχει ήδη ζητήσει από το club να μην ενεργοποιήσει την οψιόν αγοράς του». Ο Κολομβιανός σούπερ σταρ είχε βρεθεί στο Μόναχο με διετή δανεισμό (15 εκατ. ευρώ κόστισε συνολικά). Είχε μία σούπερ πρώτη χρονιά και μία κακή δεύτερη χωρίς πολλές συμμετοχές.

Υπήρχε στη συμφωνία του δανεισμού και μία ρήτρα αγοράς του από τους Βαυαρούς στα 42 εκατ. ευρώ, αλλά τελικά αυτή η κίνηση δεν θα πραγματοποιηθεί, κάτι που φαίνεται να βολεύει και τους δύο. Τώρα ο Χάμες οφείλει να επιστρέψει στη Μαδρίτη, έχοντας ακόμα συμβόλαιο έως και τον Ιούνιο του 2020. Βέβαια, ο Ζινεντίν Ζιντάν δεν τον θέλει με τίποτα και το πιο πιθανό είναι ότι οι Μερένγκες θα επιδιώξουν την πώλησή του.

Μπάγερν και Χάμες Ροδρίγκες ανακοίνωσαν τον “χωρισμό” τους

Πηγή: gazzeta.gr