Μπάρλος: «Η συμπεριφορά της Πολιτείας είναι απαξιωτική»

Ο Μπάρλος παραχώρησε συνέντευξη στην εφημερίδα “Κόσμος”, στην οποία εξέφρασε τον προβληματισμό του για τα όσα βιώνουν οι ομάδες της Super League 2 και ζητά να θέσουν εκείνες (οι ομάδες δηλαδή) τους όρους της έναρξης του πρωταθλήματος.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Η συμπεριφορά της Πολιτείας είναι απαξιωτική προς όλους μας καθώς υποτιμά την νοημοσύνη μας με την αδικαιολόγητη καθυστέρηση στην έναρξη του πρωταθλήματος. Πληρώνουμε όλους αυτούς τους εννέα μήνες χωρίς αγωνιστική δραστηριότητα και με μία κατάσταση αβεβαιότητας.

Και επειδή η Super League 2 είναι αλληλένδετη με την Super League πρέπει να βάλουμε εμείς πλέον τους όρους της επανέναρξης, ακόμα και αν οι Λοιμωξιολόγοι δώσουν την έγκριση να ξεκινήσουμε, ώστε να αποσπάσουμε μεγαλύτερα ποσά αφού έχουμε υποστεί μεγάλη ζημιά. Θέλουμε να μάθουμε ποσά και ημερομηνίες.

Χωρίς αυτά τα προαπαιτούμενα δεν μπορεί να ξεκινήσει τίποτα. Θα κάνουμε κάθε δυνατή προσπάθεια και θα πιέσουμε καταστάσεις ώστε να υπάρξει μια ορθή και δίκαιη αντιμετώπιση του προβλήματος. Πρόθεση μου είναι να παίξουμε σοβαρό ρόλο στις εξελίξεις γιατί η Παναχαϊκή είναι το μεγάλο όνομα της κατηγορίας και εκπέμπει σοβαρότητα.»

Πηγή: athlitiko

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 

Σοκ: «Έφυγε» ο Πάπα Μπούμπα Ντιόπ!

Νέα πρόταση για Γ’ Εθνική – «Δεν είναι λύση ο εγκλεισμός»

Γ’ Εθνική: Αγωνία για το μέλλον του πρωταθλήματος

«Έσπασε» ο Κάρλο Αντσελότι για τον Μαραντόνα – Βίντεο

Ταΐρης: Είμαστε… σα να μην υπάρχουμε για κάποιους!

The post Μπάρλος: «Η συμπεριφορά της Πολιτείας είναι απαξιωτική» appeared first on Mikriliga.com.

Πηγή: mikriliga.com