Μπέος: «Ντρέπομαι που είμαι Έλληνας»

Καυστικός για μία ακόμα φορά εναντίον της Πολιτείας και της Δικαιοσύνης ο Αχιλλέας Μπέος, που δήλωσε ότι ντρέπεται που είναι Έλληνας αλλά και πως θα φτάσει ως τα ευρωπαϊκά δικαστήρια!

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Αχιλλέα Μπέου:

Αρχικά είπε πως:
“Είμαι καλά γιατί είμαι υποχρεωμένος να είμαι καλά. Με περιμένει έξω η γυναίκα μου και τα παιδιά μου. Πρέπει να αντιμετωπίσω αυτούς που με ύπουλους τρόπους και καταργώντας το τεκμήριο της αθωότητας μου φέρονται έτσι. Εγώ νιώθω αιχμάλωτος και όχι προφυλακισμένος, με απήγαγαν μία μέρα από το σπίτι μου».

Για τις επόμενες κινήσεις του:
«Από την στιγμή που μέχρι σήμερα δεν μπόρεσα να ανατρέψω την άποψη που έχει άδικα επικρατήσει και το έχουν καταλάβει όλοι ότι είμαι αθώος, πλέον δεν με ενδιαφέρει. Ας μην με βγάλουν, το έχω πάρει απόφαση. Αν υπάρχει δικαιοσύνη, που δεν υπάρχει, ας με δικάσουν. Πιστεύω μόνο ότι υπάρχουν έντιμοι δικαστές. Είναι αστείο να μένω μέσα για εκβιασμό όταν δεν υπάρχει εκβιαζόμενος. Έχουν καταργήσει τα ανθρώπινα δικαιώματα. Εδώ έχετε παίξει ρόλο εσείς οι δημοσιογράφοι με τον τρόπο που τα παρουσιάσατε.

Μιλάω για τον κλάδο σας γενικά. Βγήκε ένα θέμα προς τα έξω, πέρασε όπως ήθελαν, κανένας δεν πήρε την δικογραφία να δει αν ισχύει κάτι από αυτά. Καταδίκασαν μία ολόκληρη πόλη, τον Βόλο. Δεν είναι τυχαίο ότι η πόλη τουλάχιστον δέκα φορές έχει βγει στους δρόμους και στηρίζει μία κατάσταση γιατί αναγνωρίζει την αλήθεια».

Για την Πολιτεία:
«Ήταν πολιτική παρέμβαση, καθαρή. Να το κλείσεις το μαγαζί, αν πληροί τις προϋποθέσεις, ο Ολυμπιακός Βόλου δεν χρωστούσε τίποτα, σε κανέναν. Οι άνθρωποι της ΕΕΑ καταδέχτηκαν να τους χρησιμοποιούν και να τους ονομάζουν εργαλεία. Αυτή την στιγμή οι μισές ομάδες στην Σούπερ Λίγκα δεν θα έπρεπε να παίζουν πουθενά και καταδικάζουν τον Ολυμπιακό Βόλου επειδή δεν συμπαθούν τον Μπέο.

Ήθελαν να φτιάξουν το ποδόσφαιρο εκείνοι που το έφτασαν στην καταστροφή την Ελλάδα και τον ελληνικό λαό. Ποιό ποδόσφαιρο όταν στην Β΄Εθνική δεν υπάρχει μαντήλι να κλάψεις. Φυλάκισαν το σώμα μου, το μυαλό και την φωνή μου δεν μπορούν να το φυλακίσουν».

Για τον Παύλο Γερουλάνο και τον Πάνο Μπιτσαξή:
«Μιλάνε για λαμόγια… Αν θέλουν να μιλήσουν για λαμόγια ας κοιτάξουν μέσα στην βουλή. Ο Γερουλάνος που δεν έχει δουλέψει ποτέ του είναι σε καίριο πόστο στην Ελλάδα που οδηγήθηκε στην καταστροφή… Ποιος είναι ο Γερουλάνος; Λένε ότι από αυτούς που έχουν εμπλακεί στην υπόθεση των στημένων, οι περισσότεροι είναι τζογαδόροι. Ο κ. Μπιτσαξής δηλαδή που πάει στο καζίνο, δεν είναι;

Η ΟΥΕΦΑ ποτέ δεν μιλούσε για στημένα, τα ανέφερε ύποπτα, χειραγωγημένα και πιθανώς ύποπτα. Εδώ το χρησιμοποίησαν όπως ήθελαν. Αλλά τα όπλα μου δεν τα παραδίδω ποτέ και δεν έχω χάσει δικαστήριο ποτέ μου. Αν ήμουν έξω, με τον νόμο, θα μπορούσα να αμυνθώ και ο Ολυμπιακός δεν θα είχε υποβιβαστεί. Αυτή την υπόθεση θα την κυνηγήσω μέχρι και στα ευρωπαϊκά δικαστήρια…Πρώτα πρέπει να αποκαταστήσω το όνομά μου και μετά… έχει ο καιρός γυρίσματα. Θα δείτε… έρχεται και θα γελάσει και το παρδαλό κατσίκι».

Για την απόφαση της Σούπερ Λιγκ ν’ αναβάλει την επόμενη αγωνιστική:
«Πού ήταν όλοι αυτοί το καλοκαίρι, σήμερα έβγαλαν τέτοια απόφαση…ντροπή τους. Αλλά θα δουν και αυτοί… Έρχεται και για αυτούς. Το άδικο κανείς δεν το επικρότησε, ντρέπομαι που είμαι Έλληνας με αυτά που βίωσα… την αξιοπρέπεια και την περηφάνια δεν μου την πήραν και με αυτά θα παλέψω. Κάντε δίκη, είμαι αθώος».