Μπίλης: Αποχώρησα για προσωπικούς λόγους από τη Θύελλα Σαρακηνών!

Μετά την οριστική αποχώρηση του από την Θύελλα Σαρακηνών ο έμπειρος τεχνικός Λεωνίδας Μπίλης προχώρησε σε δηλώσεις, ευχαριστώντας κάποιους ανθρώπους που τον βοήθησαν στο έργο του, όπως και τους ποδοσφαιριστές του.

Ο Κατερινιώτης τεχνικός μίλησε στο «metrosport» και δήλωσε τα εξής:

«Ευχαριστώ τον πρόεδρο, Ηλία Αταλασίδη, ο οποίος ήταν συνεπής σε όλα του, το διοικητικό συμβούλιο και ιδιαίτερα τους τρεις συνεργάτες που είχα, τον φροντιστή Νίκο Νίκου, τον μασέρ Μπάμπη Γιαρένη και τον βοηθό Γιώργο Τσάτση.

Πάνω από όλα, όμως, ευχαριστώ τους ποδοσφαιριστές. Έκαναν μια τεράστια προσπάθεια, διαφήμισαν τη Θύελλα Σαρακηνών στον πιο δύσκολο όμιλο της Βόρειας Ελλάδας πετυχαίνοντας ιστορικές νίκες και ανεπανάληπτα αποτελέσματα για την ιστορία της ομάδας. Όλα αυτά θα αξιολογηθούν από την ιστορία στο μέλλον. Παρ’ ότι ήμουν στο πρότζεκτ της ομάδας και για την επόμενη σεζόν, αποφάσισα να αποχωρήσω για προσωπικούς λόγους.

Θα μου μείνουν οι αξέχαστες νίκες απέναντι σε όλους τους ιστορικούς αντιπάλους, όπως αυτές με τον Αγροτικό Αστέρα, την Αναγέννηση Γιαννιτσών, τον Μακεδονικό.

Εύχομαι στην ομάδα ό,τι καλύτερο και στους φιλάθλους να χαρούν ξανά μια τέτοια πορεία στο μέλλον.

Θα είμαι πάντα φίλος της ομάδας και θα την παρακολουθώ με ιδιαίτερη αγάπη».

The post Μπίλης: Αποχώρησα για προσωπικούς λόγους από τη Θύελλα Σαρακηνών! appeared first on Mikriliga.com.

Πηγή: mikriliga.com

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...