Μπαλατσός και… Γρήγορα το τρίποντο!

Έχει το όνομα, έχει και την χάρη ο Γρηγόρης Μπαλατσός που χάρις στο δικό του, γρήγορο, τέρμα από το 13ο λεπτό της αναμέτρησης του «Βιολογικού», η Αναγέννηση Ευαγγελισμού έφυγε με το τρίποντο από το παιχνίδι με την Δόξα Βαλανίδας.

Έτσι οι «πράσινοι» του Κώστα Καζάκη μείωσαν την διαφορά από την κορυφή στους έξι βαθμούς, έχοντας πλέον 26 και βλέποντας την διαφορά αγωνιστική με την αγωνιστική να… «μαζεύει». Στον αντίποδα η Δόξα Βαλανίδας έμεινε στους 16 πόντους.

Το μοναδικό τέρμα της αναμέτρησης σημείωσε στο 13ο λεπτό της συνάντησης με ιδανικό ψηλοκρεμαστό πλασέ ο Γρηγόρης Μπαλατσός, εκμεταλλευόμενος πάσα του Λαυρέντη Λιούρα στον χώρο.

Αξίζει να σημειωθεί πως οι γηπεδούχοι αγωνίστηκαν με αριθμό μειονέκτημα από τον 58ο λεπετό, χάρις σε δεύτερη κίτρινη – κόκκινη του Μαβίδη.

Τα Γκολ

0 – 1 13′ Μπαλατσός Γρηγόρης.

Οι Συνθέσεις

Δόξα Βαλανίδας (Βαγγέλης Μάνος): Μελετιάδης, Θάνος (84′ Παλικαράς), Βαρσάμης, Καραγιάννης, Καραπέτσας, Μαβίδης, Τέλιος Ι.Γ., Μαντζαφλάρας, Γκαλαφάγκας (84′ Αδάμου), Σαμέτ, Παλάντζας (27′ λ.τ. Ντούφας).

Αναγέννηση Ευαγγελισμού (Κώστας Καζάκης): Χανανάς, Βαλατσός, Κότυλης, Γκαραβέλης (46′ Καζάκης), Παλάσκας, Ντόκος, Μπουζούκης, Μπαλατσός, Τσάτσος (62′ Καρέλας), Λιούρας Σπ. (79′ Φάκας), Λιούρας Λ. (81′ Πρακατές).

Διαιτητική Τριπλέτα
Καραγιάννης, Τζιμούρτος, Κουβατάς.