Μπαλτίδης: Έρχονται άγνωστοι και ζητούν χρήματα για το γήπεδο

Για την κατάσταση στον ερασιτέχνη Απόλλωνα μίλησε στο Metropolis 95,5 ο Τάκης Μπαλτίδης.

Ο ισχυρός άνδρας του ερασιτέχνη αναφέρθηκε στην περίπτωση ιδιοκτησίας που υπάρχει στο γήπεδο, λέγοντας ότι κάποιος ιδιώτης ονόματι Μπρόβας έχει παρουσιάσει πως κατέχει οικόπεδο 800 τ.μ. μέσα στο γήπεδο του Απόλλωνα διεκδικώντας μάλιστα το ποσό των 1,5 εκατ. ευρώ!

Οσα είπε ο κ. Μπαλτίδης:

«Χθες έγινε γενική συνέλευση και πήραμε κάποιες αποφάσεις που αφορούν το γήπεδο, αλλά και το αγωνιστικό κομμάτι. Πιστεύω ότι το επόμενο δίμηνο θα έχουμε εξελίξεις και δεν θα τραβήξει η ομάδα ό,τι τραβάει ο ΠΑΟΚ. Είμαι σε επικοινωνία με τον Δήμαρχο Καλαμαριάς. Το άλλο απίστευτο είναι ότι υπάρχειδικαστική απόφαση και κάποιος Μπρόβας διεκδικεί 1,5 εκατ. ευρώ γιατί έχει οικόπεδο 800 τ.μ. μέσα στο γήπεδο. Αυτοί που διοικούσαν μέχρι σήμερα δεν έκαναν τίποτα. Ο κάθε πικραμένος φωνάζει εννιά φορές. Ο σύλλογος χρωστάει 3.5 εκατ. ευρώ και θα πρέπει εγώ να τα βάλω σε μια σειρά τα πράγματα. Το επόμενο διάστημα θα πούμε δημόσια πράγματα που θα πρέπει να ξέρει όλος ο κόσμος. Ο Απόλλων έχει άλλα 2-3 περουσιακά στοιχεία. Κάποιοι έκαναν απάτες».

Τέλος, αναφέρθηκε στον Δημήτρη Καλαϊτζίδη: «Σε ποιον έκανε καταγγελία; Επειδή γράφεται ότι έκανε στον Ολυμπιακό δεν ισχύει, έκανε στον γενικό αρχηγό της Βέροιας. Κατήγγειλε ότι στο ημίχρονο μπήκε στα αποδυτήρια ο γενικός αρχηγός και είπε να λήξει το σκορ 3-0, ο άλλος ήταν στον πάγκο και δυο παίκτες δεν συνέχισαν στο δεύτερο μέρος και βγήκε αυτό το αποτέλεσμα».

The post Μπαλτίδης: Έρχονται άγνωστοι και ζητούν χρήματα για το γήπεδο appeared first on Mikriliga.com.

Πηγή: mikriliga.com