Μπαξεβάνος: Δεν χρειάζεται ενθουσιασμός

Την ικανοποίηση του για την νίκη εξέφρασε στη συνέντευξη Τύπου ο προπονητής της Παναχαϊκής, Σπύρος Μπαξεβάνος, ο οποίος έδωσε συγχαρητήρια στους παίκτες του, αλλά κράτησε χαμηλούς τόνους. 

«Μετά το διπλό της προηγούμενη εβδομάδας στη Κέρκυρα θέλαμε  να νικήσουμε μέσα στην έδρα απέναντι σε μια καλή εβδομάδα» είπε αρχικά ο Μπαξεβάνος.

Και πρόσθεσε στη συνέχεια: «Είχαμε να αντιμετωπίσουμε μέσα στην εβδομάδα το παιχνίδι με το ΠΑΟ που ξέραμε πως θα μας επηρεάσει.  Ξέραμε επίσης πως η ομάδα θα επηρεαστεί από τη κούραση σε μια εβδομάδα έπαιξε τρία παιχνίδια . Ξεκινήσαμε πολύ καλά το παιχνίδι, όταν  βρήκαμε ανοιχτό γήπεδο και  τρέξαμε αυτό που μας  προβλημάτισε  ήταν όταν είχε τον έλεγχο η αντίπαλη ομάδα, βγήκε η κούραση δεν παίζαμε  επιθετική άμυνα και αυτό μας δημιούργησε τα όποια προβλήματα. Ηταν πολύ σημαντικό το γκολ στο 2ο ημίχρονο, νομίζω πως κόντρα στη ροη κάναμε το 2-0 και από εκεί και πέρα ηταν πιο εύκολα. Μπορούσαμε να πετύχουμε  και άλλα γκολ, όμως η δουλειά μας έγινε και αξίζουν συγχαρητήρια στους παίκτες μου γα τη προσπάθεια. Δεν χρειάζεται βέβαια μεγάλος ενθουσιασμός  αφού έχουμε ακόμα δρόμο».

Πηγή: Γνώμη 

The post Μπαξεβάνος: Δεν χρειάζεται ενθουσιασμός appeared first on Mikriliga.com.

Πηγή: mikriliga.com

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...