Μπαράζ ανανεώσεων με 10+1 ποδοσφαιριστές ο Δαμασιακός!

Με αγαστή συνεργασία μεταξύ διοίκησης και προπονητή, ξεκίνησε με ταχύτατους ρυθμούς ο σχεδιασμός του ρόστερ της ποδοσφαιρικής ομάδας του Α.Ο. Δαμασιακού για την νέα σεζόν 2020-2021.

Η διοίκηση προχώρησε στις ανανεώσεις παικτών από το φετινό ρόστερ, δείχνοντας την διάθεση της να διατηρήσει παίκτες που κατάγονται από το χωριό του Δαμασίου. Έπεται όμως και δυναμική συνέχεια για την ενίσχυση του ρόστερ της ομάδας.

Οι αθλητές που ανανέωσαν μέχρι στιγμής είναι οι: Γεωργατζιάς Γεώργιος, Λούτσος Στέλιος, Λέτσιος Αστέριος – Παναγιώτης, Χασιώτης Ιωάννης, Μουσιάρης Θεόδωρος, Βίδρας Θεόδωρος, Οικονόμου Μανώλης, Μπακαΐμης Στέλιος, Σεΐζης Ευάγγελος και Δεληχάς Βασίλειος.

Συνεχίζει στον ΑΟΔ και ο Νικολακούλης!

Πολύ σημαντική είναι και η ανανέωση της συνεργασίας των «γαλανόλευκων» με τον νεαρό ταλαντούχο τερματοφύλακα Νικολακούλη Ιωάννη. Ο Δαμασιακός, που έμεινε απόλυτα ικανοποιημένος από την “παρθενική” παρουσία του 17χρονου στη μεγάλη κατηγορία του Λαρισινού ποδοσφαίρου, ξεκίνησε συμβολικά από τον “άσσο” στο “χτίσιμο” της νέας ομάδας.

Η συνάντηση Νικολακούλη – Διοίκησης , όπως θα δείτε και στη φώτο, έγινε σε πολύ καλό κλίμα και σύντομα οι δύο πλευρές έδωσαν τα χέρια.

Ο 17χρονος κιπερ αποτελεί την «αποκάλυψη» του περσινού πρωταθλήματος της Α’ ΕΠΣ Ν. Λάρισας για τη θέση του, αφού με την αξία του απέδειξε πώς μπορεί να φτάσει πολύ ψηλά.

Έρχονται μεταγραφές…

Αυτή τη στιγμή η διοίκηση βρίσκεται πολύ κοντά στην υλοποίηση σημαντικών μεταγραφών καθώς και τον επαναπατρισμό παικτών με καταγωγή από το Δαμάσι που θα καλύψουν σε μεγάλο βαθμό το σχεδιασμό του ρόστερ της ανδρικής ομάδας της επόμενης περιόδου.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...