Μπαρτζώκας: “Ισχυρό σοκ το Final Four, είμαι φανατικός υποστηρικτής των παικτών μου”

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας μετά τη νίκη του Ολυμπιακού επί του ΠΑΟΚ στάθηκε στο ψυχολογικό άδεισμα των παικτών του μετά το Final Four του Κάουνας.

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας μετά τη νίκη του Ολυμπιακού επί του ΠΑΟΚ με 97-77 ήταν ικανοποιημένος απ’ όσα είδε από τους παίκτες του και στις δηλώσεις που έκανε στάθηκε στο ψυχολογικό κομμάτι λέγοντας πως το Final Four ήταν ένα ισχυρό σημαντικό σοκ ενώ σημείωσε πως αρκετοί παίκτες του έχουν αδειάσει.

Έσπευσε να τονίσει όμως πως η ομάδα του θα είναι 100% έτοιμοι στους τελικούς του πρωταθλήματος με στόχο να φτάσει στην κατάκτηση ενός ακόμη τίτλου.

Δουλέψατε αρκετά στην ψυχολογία αυτές τις μέρες;

“Ναι έχετε δίκιο. Είναι ένα ισχυρό σημαντικό σοκ το Final Four ανεξαρτήτου αποτελέσματος καθώς είναι μια κορύφωση σε μια σεζόν. Θέλαμε να επιστρέψουμε σε αγωνιστικούς ρυθμούς και είμαστε ευχαριστημένοι που κερδίσαμε σήμερα”.

Είδατε πράγματα που σας άρεσαν ή δεν σας άρεσαν σήμερα;

“Παίξαμε χωρίς ένταση κάτι που θεωρώ απόλυτα φυσιολογικό. Είμαι φανατικός υποστηρικτής των παικτών μας αλλά έχουμε θέματα όσον αφορά το άδειασμα ψυχολογικά και κάποιους μικροτραυματισμούς που μας άφησε το Final Four”.

Θα είσαστε έτοιμοι 100% στους τελικούς;

“Φυσικά ναι”.

Πηγή: Sport24.gr